УМНИ РЕШЕНИЯ ЗА ЕЖЕДНЕВНИ ПРОБЛЕМИ В ДОМА И ОФИСА

Холандската компания Allocacoc за индустриален дизайн и иновативни продукти за дома и офиса е вече официално в България. Мотото на създадената през 2010 година компания е a different standard, защото създателите й вярват, че единственият начин да постигнат нещо различно, е да бъдат различни. Продуктовата гама, предлагана от Аллокакок България, показва, че е от изключителна важност да бъдат селектирани и преобразени добре наложили се, общоприети продукти. Компанията, разполагаща с офиси в Калифорния, Шанхай и Токио, има за мисия да наложи продуктите си във всички кроища на света – от най-заможните домакинства в Ню Йорк, до най-отдалечените кътчета на Малави.“
С уникално съчетание от красиви форми и функционалност кубичните разклонители, адаптери, колони и умни джаджи на Аллокакок помагат за оптимизиране на пространството, справяне с досадните заплетени кабели, лесно зареждане на електронни устройства и намаляне на разхода на електроенергия. Създадени за масовия потребител, продуктите са с конкурентни цени, достъпни за всеки.

Разгледайте продуктите на сайта на Аллокакок България, където се предлага асортимент от решения за дома и офиса:

⇒ https://allocacoc-bulgaria.com.

Можете също така да намерите техни продукти в хипермаркети Технополис, Техномаркет, TechSmart, Зора, и ABO Market, като партньорската мрежа се разраства постоянно.

За да следите дейностите на Аллокакок България, харесайте страницата им във Фейсбук:
⇒ www.facebook.com/AllocacocBulgaria/.

За повече информация:
Аллокакок България ЕООД
Телефон:
087 6666 780
Имейл:
support@allocacoc-bulgaria.com