Рекламни настолни календари – стратегия за бизнеса

Има няколко много евтини и същевременно високоефективни начини да промотирате бизнеса си. Единият от тях е чрез настолни рекламни календари.

Календарите са необходими на всеки, а всяка календарна година излизат нови, което дава възможност да пробвате нов дизайн и нов начин да привлечете вниманието на вашите клиенти.
При положение, че са необходими за всяка една година, то това означава само едно – компаниите могат да рекламират компанията и продуктите си през цялата година.

Това е една от най- прекрасните и продължителни реклами, използващи се в маркетинг средите.

Рекламните настолни календари, съчетани с бележник, удобни за всеки един човек да запише своите дневни или седмични задължения, срещи, събития и много други. Този рекламен артикул, използван като артикул, може да бъде съчетан с лого или рекламно послание на вашата компания. Прекрасен начин за достигане до повече клиенти, по един деликатен и лесен начин.

Разнообразието от видове, дизайн и цветове, дава възможност на всеки да подбере календар според своите предпочитания, съобразено с естеството на работа на компанията.
Настолните календари могат да бъдат напечатани според желанието на компанията с лого или рекламно послание, с размер и място на печат- въпрос на лични предпочитания и възможност за брандиране на рекламния артикул.

Естествено освен настолни календари, то същестуват и множество разнообразие на размер и форма- от стенни календари, които могат да бъдат закачени на стената, до календари пирамидки, които отново могат да бъдат разположени на бюровот Ви или на масичката у дома. За да ги направите уникални може да добавите лични снимки, изображения- всичко, което напомня за Вас и вашата компания, а защо не и ваши продукти.

За повече информация:
p.kostadinova@prisma-bg.com