Произведения, създадени със S Pen,  ще бъдат представени на  Galaxy Unpacked 2017

За да открои многобройните творчески възможности на S Pen, характерен за серията Galaxy Note, събитието Galaxy Unpacked 2017 ще включи изложба на уникални произведения на изкуството, създадени с S Pen и представени на лайфстайл телевизора на Samsung Electronics, The Frame.

Мястото, избрано за представянето на най-новия флагман на Samsung, е Park Avenue Armory в Ню Йорк. То се отличава с антични интериори, които отразяват неговата история и традиция. С изложбата, която посетители ще могат да видят на екраните на телевизорите The Frame, Samsung се стреми да създаде изискана атмосфера в хармония с духа на Armory.

The Frame ще бъде използван за представянето на общо 54 произведения на изкуството, създадени от 13 творци, чиито творби често се показват в PENUP, социална медийна платформа за споделяне на изкуството, създадено със S Pen. Изображенията ще бъдат изложени с помощта на специалния Art Mode на The Frame, който показва произведенията на изкуството или личните снимки на потребителите в детайл. В допълнение, този режим автоматично регулира яркостта на екрана, за да компенсира светлината на околната среда, докато функцията Smart View позволява на потребителите да преглеждат съдържанието от екрана на Galaxy смартфона на телевизора.

В допълнение към функциите, които позволяват по-добро представяне на съдържанието, дизайнът на The Frame има за цел да допълни естетиката на локацията чрез множество рамкови опции, подходящи за различни декори.

Можете да гледате на живо представянето на най-новото устройство от серията Samsung Galaxy Note на http://www.samsung.com/bg/unpacked/ на 23-ти август в 18:00 часа.

За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, посетете официалния информационен сайт news.samsung.com.