Средата може да ни помогне много бързо да се развием

Здравейте, казвам се Ивен Павловаи и съм сертифициран НЛП коуч, с фокус бизнес разтеж и баланс в живота. Моята история е следната, 15 години съм работила в банковата сфера, третиране на малки и средни предприятия, развитие на клонова мрежа на Пощенска банка, брандинг, вътрешен одит съм била, въобще била съм в коорпоративния свят. Това, което ме провокира да се занимавам с коучинг НЛП е личната ми среща с коучинга ползата, която видях. И всъщност намерих своето призвание да подкрепям хората от бизнеса и коорпоративния свят да дават най – доброто от себе си да се свържат със себе си да разкрият потенциала си , да намалят стреса, в който живеят и така всъщност да създадат живота, който те биха искали да имат.

На първата ми среща на BNI дружество ме покани моя приятелка. Дойдох и още на първата среща много ми хареса духа, който има в дружеството. В тази силна, подкрепяща среда, се усеща много позитивна енергия и откритост. Нещо, което рядко се среща в България и много ми допадна. Средата може да ни помогне много бързо да се развием, но може и да ни забави в нашето развитие.

За мен бзнесът чрез препоръки е много полезен. Повечето от моите клиенти са дошли чрез препоръки. Когато идват хората с препоръка от някой, те са наполовина готови да работят с теб. Много по – лесен е контактът тогава. Много по – лесно протича процесът на, така да се каже, сключване на сделка, защото вече част от доверието към теб е изградено. Това е може би най – силният начин за правене на бизнес.

Каня хората на срещи на на BNI Доверие с широко отворено сърце. Просто им казвам елате да видите и ако Ви хареса можете да се включите в нашето дружество. Ако ли не, всеки има право на собствен избор.

Прочети още:

Ценностите на BNI и Вашият живот – международен конкурс за членове
5 цитата на Ричард Брансън за силата на нетуъркинга
Марияна Боянова: Моите BNI колеги са моят маркетинг екип, както и аз – част от техния.

BNI – Business Networking International e международна организация, която помага на своите членове да развиват бизнеса си, чрез структурирана, позитивна и професионална програма за маркетинг чрез бизнес препоръки от уста на уста, като ги насърчава да развиват значими и дългосрочни отношения с утвърдени професионалисти и хора от бизнеса. През 2016 г. членовете на BNI са генерирали повече от 13,5 млрд. долара от бизнес, чрез препоръки.

Повече за BNI прочетете на:
http://bni-bg.blogspot.bg

Facebook: https://www.facebook.com/bnibulgaria/
Google+: https://plus.google.com/1005387991196…
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company-beta…