С наближаването на новата учебна година VIVACOM също се подготвя за училищния сезон.
Компанията е подготвила специално предложение, което ще е от полза за родителите на по-малките ученици и забавно за децата. Смарт часовникът MyKi Touch, който от днес  е в магазините на VIVACOM на привлекателна цена с подходящ за деца план, осигурява постоянна връзка между родителя и детето чрез технология за локализация. MyKi Touch следи местонахождението на детето, използвайки до 24 сателита, Wi-Fi и LBS.
Предлага се само за 4.49 лв. на месец с план hYBRiD от VIVACOM. Tарифният план е подходящ за деца и младежи, тъй като е с включен неограничен мобилен интернет и пълен контрол на разходите.
MyKi Touch е с цветен и чувствителен на допир екран. Децата могат сами да изберат мелодията на звънене. Освен това часовникът може да преминава автоматично на вибрация или безшумен режим. С автоматичната активация на режимите според местоположението на часовника, никой няма да безпокои детето в неподходящ момент. Така то може спокойно да го носи когато е в час. При пристигането в класната стая, MyKi Touch преминава автоматично в тих режим, като запазва активна само функцията спешни повиквания. В мобилното приложение на MyKi Touch родителите могат да определят „зони за безопасност“, в които детето да се движи. MyKi ще алармира родителя, ако детето излезе от зададената зона.
Само в магазините на VIVACOM любимият аксесоар на всички деца сега се предлага в комплект с 2 каишки в черно и оранжево, които малчуганите могат да сменят според дрехите си.