Дорби новини от iCard и Alliance Française

За пореден път технологичната компания iCard дава зелена светлина на всички, за които стремежът към личностно и професионално израстване вървят ръка за ръка. В това си начинание iCard обединява усилия с престижния образователен център Alliance Française – Варна и франкофонското общество в България.
Съвместно с варненския филиал на езиковата школа, iCard ще предостави на избран стипендиант напълно безплатно курс за шест езикови модула – от ниво В1 до В2 с последваща възможност за дългосрочно развитие във френскоговорящия екип На компанията.
Организаторите съобщават, че кампанията има за цел да помогне на тези, които се стремят да усъвършенстват лингвистичните си умения, обичат френската култура и най-вече търсят да осъществят професионално себе си в иновативна и международна бизнес среда.
Кандидат-участниците следва да преминат тест за езикови знания, събеседване и определяне на професионалните компетенции и да завършат успешно обучението си в Alliance Française.
Срокът за подаване на документи е 15.09.2017 г., а повече информация за условията вече са публикувани на официалните сайтове на Alliance Française и iCard България.