KLM предлага на клиентите си екскурзии и развлечения по целия свят чрез GetYourGuide

От днес, KLM Royal Dutch Airlines предлага на своите клиенти по целия свят възможност да резервират посещения, обиколки и различни развлечения в GetYourGuide през: KLM в Messenger, KLM.com, приложението на KLM или портала на борда на полетите на KLM. От билети Skip-the-Line за Айфеловата кула, гмуркане с акули в Кейптаун, до панорамни гледки от Емпайър Стейт Билдинг в Ню Йорк, изборът е голям.
С новото партньорство на KLM с GetYourGuide, водеща платформа за онлайн резервации за екскурзии и различни развлечения, клиентите на авиокомпанията вече могат да резервират от 30 000 различни екскурзии и развлечения в повече от 2500 дестинации по целия свят, директно чрез платформите на KLM. Те могат да бъдат направени веднага при резервиране на полет или регистрация, по време на полета или във всеки удобен за пътниците момент. Повечето обиколки и дейности предлагани от GetYourGuide, могат да се резервират дори и при по-малко от 24 часа и без хартиен билет. Сканиране на QR код осигурява достъп. GetYourGuide поддържа връзка с мобилните потребители и ги информира за графика им с известия за предстоящите дейности. Новата услуга ще бъде достъпна през различни канали на KLM през следващите дни и седмици.
KLM иска да бъде там, където са нейните клиенти и им предлага възможности да резервират редица допълнителни продукти и услуги през цялото пътуване.
„С предлагането на екскурзии и различни развлечения чрез GetYourGuide и заедно с други допълнителни услуги, като наем на автомобили и резервации в хотели, ние даваме възможност на нашите клиенти да организират по свой начин цялото си пътуване през платформата на KLM. Клиентите могат да правят това седмици преди пътуването или дори по време на полета. В GetYourGuide намерихме правилния партньор, тъй като предлага много голям избор от екскурзии и различни развлечения. Има по нещо подходящо за всеки.“ – споделя Питер Гроневелд, старши вицепрезидент Дигитални технологии в Air France-KLM.
„Когато правим нашия анализ на предлаганите екскурзии и атракции по целия свят, ние търсим партньори с пръст на пулса на клиента и с поглед към бъдещето. KLM е безспорен лидер в авиоиндустрията и в ангажимента си за дигитални иновации в своята дейност. Ние сме развълнувани и искаме заедно да превърнем пътуванията на нашите клиенти в невероятни преживявания.“ – коментира Тао Тао, главен изпълнителен директор на GetYourGuide.
За KLM и социалните медии
От 2009 г. KLM си спечели репутацията на инициатор и пионер в областта на обслужване на клиентите чрез социалните медии и осъществени кампании в социалната среда. През април 2017 г. KLM има над 25 милиона последователи в различни социални медийни платформи.Чрез тях получава над 100 000 мнения, 15 000 от които са въпроси или коментари, на които се отговаря лично от 250 обслужващи агенти, формиращи най-големия специализиран екип в социалните медии. KLM предлага на клиентите си денонощно обслужване в WhatsApp, Facebook, Messenger, Twitter, LinkedIn, WeChat и KakaoTalk (корейски) на девет различни езика. KLM е първата авиокомпания в света, която предлага на клиентите си възможността да получават документи за полета и актуализации чрез WhatsApp, Messenger, Twitter и WeChat.
Приложението на KLM е изтеглено 2 милиона пъти в iOS и Android. Всеки ден, около 85 000 потребители имат достъп до него. Използва се за резервация на полет, онлайн регистрация, изтегляне на бордни карти, резервация на място, получаване на актуализации и полетна информация.
За GetYourGuide
Като водеща платформа за резервации за различни развлечения при пътуване, GetYourGuide предлага достъп до повече от 30 000 атракции и екскурзии в повече от 2500 дестинации по целия свят. От билети Skip-the-Line за Айфеловата кула, до гмуркане с акули в Кейптаун, GetYourGuide предлага голям избор за всеки пътник, както на собствения си сайт, така и в партньорство с водещи световни туристически агенции. С централен офис в Берлин, за GetYourGuide работят повече от 360 служители в офисите на фирмата в 11 държави. За допълнителна информация – www.getyourguide.com.