Huawei стартира нова “liteSTYLE” кампания, насочена към младите потребители в България

На фокус през октомври са моделите Huawei P10 lite, P9 lite mini и Honor 8 Lite

Huawei обяви, че от днес започва нова потребителска кампания, насочена към динамичния живот и потребностите на младите българи. С посланието „Избери своя liteSTYLE”, технологичната компания се обръща към всички млади хора, които искат да изразят себе си, своите предпочитания и стил, лични и емоционални моменти, чрез устройствата от популярните lite серии – Honor 8 Lite, P9 lite mini и P10 lite.
Компанията предлага P10 lite за „изследователите“, за тези, които не се страхуват да експериментират и опознават нови неща, за хората, които знаят какво търсят и как могат да го постигнат. Моделът е създаден за днешното поколение, свикнало с модерните технологии и тенденции. Смартфонът отразява минималистичния естетически дизайн на последната P серия от 2017 година. Устройството е с операционна система Android 7.0 Nougat и има 2.5D двустранно извито стъкло с 5.2 инчов дисплей и Full HD резолюция 1920×1080, процесор HUAWEI Kirin 658 процесор с EMUI 5.1 за по-висока производителност, 3000mAh батерия и QuickCharge технология за бързо зареждане, Knuckle Sense технология за използване на различни функции чрез кокалчето на пръстите, основна 12MP камера и предна 8-мегапикселова камера с портретен режим, 3 GB RAM и 32 GB ROM.
За момичето, което знае точно какво желае от един телефон, как той отговаря на нейния личен стил и благодарение на него може да създава своите лични истории и съкровени моменти за споделяне – е новият P9 lite mini, който прави дебют на българския пазар. 5-инчов HD дисплей и метален корпус, 2 GB RAM и 16 GB памет за съхранение и четириядрен процесор, 13 MP основна и 5 MP селфи камера с прекрасния „beauty” режим, издръжлива 3020 mAh батерия и супер бърз пръстов отпечатък, отключващ телефона за 0.5 сек. – това са чудесните параметри, допълващи характера и стила на всяка млада дама.
Honor 8 Lite – за него, мъжът със стилна визия, за който правилният контакт е само въпрос на клик, а достигането на целта зависи от бързината на връзката. Всеки детайл е важен за неговото забързано ежедневие. Устройството на смелите и дръзки потребители има висока производителност, добро качество на звука, отлична камера и стилен дизайн– мощен осемядрен Kirin 655 процесор, 3 GB RAM и 16 GB памет за съхранение, мигновено отключване с бързия и сигурен сензор за пръстови отпечатъци, система за подобряване на музиката SWS 2.0 (“super wide sound”), която увеличава пространствеността на стерео звука, като добавя трето измерение и чувство за потапяне към всяка песен, основна 12MP камера и предна 8 MP селфи камера, 3000 mAh батерия, Wi-Fi hotspot и смарт личен асистент.
Повече информация за трите продукта и офертите, с които се предлагат, може да бъде намерена на специалната страница на кампанията: http://consumer.huawei.com/minisite/bg/litecampaign.
Моделите от lite сериите са налични в мрежата на трите оператора Мтел, Теленор и Vivacom, в големите търговски вериги за техника, както и в партньорска мрежа на дистрибутора Поликомп.