Тайпе – новата дестинация на Air France

От 16 април 2018 г., Air France ще започне да извършва три седмични директни полета от Париж Шарл де Гол до тайванската столица Тайпе. Тези полети ще бъдат изпълнявани с Boeing 777-200, оборудван с най-новите салони за пътувания на дълги разстояния на Air France и с капацитет 280 места, 40 от които в бизнес класа, 24 в класа Premium икономична и 216 в икономичната класи.
Разписание на полетите (местно време):
AF552: излита от Париж-Шарл де Гол в 13:35 ч., каца в Тайпе в 8:15 ч. на следващия ден;
AF557: излита от Тайпе в 10:25 ч., каца в Париж-Шарл дьо Гол в 18:20 ч.
Полетите ще се извършват в понеделник, четвъртък и събота.
Тази нова дестинация е в допълнение към 7-те седмични полета, които извършва KLM от Амстердам-Схипхол до Тайпе с Boeing 777.

Най-добрите пътнически салони на Air France
На борда на Boeing 777 до Тайпе, пътниците ще се насладят на комфорта на новите салони в бизнес, Premium икономична и в икономичната класи.
В бизнес класата, Air France предлага отлично обслужване и комфорт. Креслото се адаптира индивидуално към формата на всеки човек и от място за сядане се превръща в истинско 2-метрово легло. В сърцето на извитата структура, всеки пътник създава свое собствено пространство, според желанията си. Меката пяна на креслото е проектирана така, че да предлага безупречно качество на съня. С мека завивка и XXL възглавница от пух, всичко е създадено, за да осигури спокоен сън сред облаците. Всеки пътник има широк 16-инчов (41 см) HD сензорен екран.
В Premium икономичната класа, по-удобните възглавници на креслата и многопозиционната облегалка за крака, създават допълнителен комфорт. В икономичната, има изцяло ново кресло с повече пространство за краката, нови възглавници, по-удобни облегалки за глава и по-широка масичка.

Косомополитният Тайпе
Космополитната тайванска столица е „Мека“ на високите технологии. С изобилие от небостъргачи, включително известната кула Тайпе 101, непрекъснато променя модерния си образ. Тайван обаче е нещо повече от център на развит капитал. Островът предлага и изобилие от провинцилен дух – пасторални пейзажи, диви брегове, риболовни селища, таоистки храмове и фини пясъчни плажове. Предлагайки ярък контраст между естествената природа и футуристичните градове, Тайван привлича все по-голям брой туристи от цял свят, които искат да усетят тази перфектна хармония.