Семейните вечери този декември ще бъдат още по-уютни с промоционалните цени за филмови пакети от VIVACOM. Разнообразието от съдържание е голямо и има за всекиго по нещо – от анимационни филми до съвременно българско кино. Пакетите са налични във Видеотеката на интерактивната телевизия на VIVACOM.

Пакет Ново БГ Кино предлага цели 7 филма, сред които „Каръци“, „Чужденецът“ и „Корпус за бързо реагиране“ само за 8,90 лв., вместо стандартните 31,30 лв. Любителите на класиката пък ще си припомнят спомените от почивките „С деца на море“ или как да скрият „Куче в чекмедже“ с пакета Емблематични български филми. Той включва цели 10 заглавия и струва само 8,90 лв.

За коледното настроение в топлите семейните сутрини ще се погрижи пакетът с коледни филми, намален от 23,40 лв. на 6,90 лв. Той включва 3 комедии, 2 семейни филма и една анимация, за да удовлетвори желанията на всеки вкъщи – от бебето в люлката до бабата пред камината.

А всички, които пропуснаха премиерата на хитовия филм „Валериан и градът на хилядите планети“ това лято, или нямат търпение да го гледат още веднъж с близките си, могат да го поръчат от видеотеката на VIVACOM само за 9,90 лв. в кристално HD качество.

Сред останалите пакети на промоционални цени са такива с екшън филми (6 бр. за 8,90 лв.), препоръчани (6 бр. за 8,90 лв.), анимации (6 бр. за 7,90 лв.), семейни (6 бр. за 7,90 лв.) и комедии (6 бр. за 7,90 лв.).

Едно от основните предимства на VOD (Video On Demand) услугата е, че всеки сам избира какво и кога да гледа без реклами. Така потребителите могат да се насладят на любимите си филми в удобно за тях време и с приятна компания. Трябва просто да изберат менюто VOD от своето дистанционно и ще се потопят в необятния свят на киното.

Промоционалните цени на филмовите пакети са валидни за всички нови и настоящи клиенти на интерактивната телевизия на телекома до 31.12.2017 г. включително.