ВАКАНЦИЯ С ЯХТА – МИСЯТА ВЪЗМОЖНА

SP kayak & sailing http://spkayaks.com/

15-ти февруари (четвъртък) в зала ,,Пирин“ на Интер Експо Център – София, от 15.30 часа, ние от SP kayak & sailing ще представим нашата концепция за яхтения туризъм, като един атрактивен начин за пътешествия и прекарване на свободното време. http://www.holidayfair-sofia.com/

Ще презентираме календара за 2018, включените събития и нови продукти, чиято основна идея е да направи ваканцията с яхта достъпна възможност за повече хора от България.

Въпреки че това е една добре разработена ниша, в туризма, ние се стремим да предложим не само интересни и разнообразни машрути, но и услуги които са атрактивни българския потребител.

Организираме едноседмични плавания с наш капитан в Егейско и Йонийско море, като освен традиционните екскурзионни чартъри, ние предлагаме допълнителни възможности за разнообразяване на свободното време.

Наша запазена марка са риболовните експедиции за трофейни риби, нещо което правим от години в гръцките морета. Организираме също обучителни плавания, участия в регати и специални събития. Успешно комбинираме морските приключения с културния туризъм и посещенията на природни забележителности.

От тази година наред със седмичния круиз предлагаме уикендни и еднодневни плавания в Северно Егейско море, като сме убедени, че това ще даде възможност на повече българи да се докоснат до магията на ветроходството.