Открийте Мумбай с Joon

Боливуд и неговите прожекторите, оживените улички, съчетаващи хилядолетна традиция и модерен живот, небостъргачи и рикши ви очакват. Посетете храма Мумбай Деви, посветен на хиндуистката богиня майка, откъдето град Мумбай получава своето име.
От 18 юни 2018 г., Air France ще повери полетите от Париж-Шарл де Гол до Мумбай на Joon. Новото попълнение на групата ще свърже двата града с ежедневен полет, изпълняван с Airbus A340.
В Мумбай или Париж, независимо дали имате връзка с полет на авиокомпания от групата на Air France-KLM или с някой от партньорите от SkyTeam, ще се възползвате от всички предимства на Air France.
Може да печелите и използвате Мили с програмата за лоялност Flying Blue. Бизнес клиентите, притежателите на карти Flying Blue Gold и Platinum имат достъп до салоните на Air France и могат да се възползват от услугата SkyPriority при проверките за сигурност, регистрация и качаването на борда.
Като резултат от споразумението между Air France-KLM и Jet Airways, клиентите ще се възползват от полети до 44 индийски дестинации.
Открийте едно ново преживяване по време на полет
Клиентите на бизнес, Premium икономична и икономична класи ще се възползват от новите салони на борда на самолет Airbus A340, оборудвани с последно поколение тъч-екрани, за да се насладят на някой от стотиците филми. Те ще имат безплатен достъп до YouJoon – система за стрийминг по време на полет на собствен смартфон, таблет или лаптоп. Развлекателната програма включва телевизионни сериали, уеб телевизия, музика и много други. Освен това, пътниците ще могат да наемат слушалки за виртуална реалност на борда, за да се насладят на завладяващо кино в небето.
Що се отнася до храната, Joon ще провокира вкусовите рецептори на своите клиенти в бизнес класата с разнообразие от храни – от предястието до десерта, включително сладки и пикантни закуски. В Premium икономична и икономичната класи ще се предлага основно меню и допълнителен кетъринг. В допълнение, клиентите ще могат да открият селекция от органични, натурални или гурме продукти, които ще се предлагат за продажба от екипажа на Joon – аперитиви, сладкиши, сладолед, хамбургери, сладки и пикантни закуски и др.
За Joon
Joon е авиокомпания от групата на Air France и през 2018 г. лети до 14 дестинации с полет от Париж-Шарл де Гол. В мрежата на средни разстояния лети до: Барселона, Берлин, Истанбул, Лисабон, Неапол, Осло, Порто и Рим и в мрежата на дълги разстояния до: Форталеза, Кайро, Махе, Мумбай и Техеран.
През лятото на 2018 г., с флота от 15 самолета и 500 човека полетен персонал, Joon ще предлага до 235 полета седмично.
Joon е пътуването на новото поколение с Air France.
За повече информация и резервации, посетете www.flyjoon.com