Шоколадов уъркшоп на Вдъхновения Natural Shop

ВДЪХНОВЕНИЯ – издателството за здравословна литература и био магазин – сладкарница участват на Grand Chocolate Festival 2018

На 10 и 11 март в Интер Експо Център, бул. Цариградско шосе 147, зала 5, от 10.00 до 18.00 ч. издателство ВДЪХНОВЕНИЯ и Вдъхновения Natural Shop канят всички любители на изложението на шоколадови изделия Grand Chocolate Festival 2018. От 13.30 до 14.00 ч. ще бъде проведена специална презентация, свързана с приготвянето на шоколад, неговите свойства и въздействието му върху организма.

На щанд №72 собственичката на издателството и на магазина за био и натурални продукти Борислава Люцканова ще приветства посетителите на фестивала, давайки възможност за обсъждане на здравни теми и алтернативни рецепти за домашното приготвяне на шоколад. Сред предложенията от менюто на Вдъхновения Natural Shop са тортата Milky way, фитнес мъфини без захар, глутен и брашно, както и домашно приготвени бонбони, а на щанда ще бъде проведен и уъркшоп „Течен шоколад“ – как бързо и лесно да приготвим здравословен течен шоколад в домашни условия. Книгата „Суров шоколад“ от Борислава Люцканова, разкриваща допълнителни съвети и препоръки в приготвянето на здравословен шоколад, както и благоприятното му влияние върху организма, ще краси щанда на Вдъхновения Natural Shop, а закупуването на книгата ще може да бъде направено на място.

Билети за събитието могат да бъдат закупени на http://bit.ly/2skyggQ

***

Издателство ВДЪХНОВЕНИЯ е специализирано в публикуване на книги със здравна тематика. Мисията на екипа е да публикува само проверени концепции за здравословен начин на живот. Сред заглавията са книги, с помощта на които читателите могат да приготвят здравословни рецепти бързо и лесно. Книги, които помагат да бъдат решени специфични проблеми и неразположения по естествен път. Книги, които вдъхновяват за дълготрайни промени към по-добър живот в лесни стъпки. Заглавията преминават през редакторска селекция, специализираните текстовете и термини се проверяват и консултират от професионален екип редактори и консултанти в съответните медицински области. Рецептите за храни и напитки се тестват, преди да бъдат публикувани.
ВДЪХНОВЕНИЯ NATURAL SHOP био магазин предлага подбрани български производители и вносители. В сладкарницата се предлагат 100% натурални и здравословни шоколадови изкушения. Използват се само био и натурални съставки. – повечето рецепти са без захар, подслаждат се с био фурми, кленов сироп клас А и суров мед, работи се само със зехтин, био кокосово и какаово масло, предлагат се десерти без брашно, без глутен, без лактоза и без яйца.

За допълнителна информация:
Надежда Ванева – моб. 0885 373914,
nadia@3con.eu
3CON Agency – ПР и комуникации на издателство „Вдъхновения“