My Pet BOX – Най-добрaта кутия за домашни любимци!

My Pet официално представи своя най-нов продукт, а именно супер кутиите My Pet BOX. 

Кутиите са уникални сами по себе си с разнообразие от храни и аксесоари за домашни любимци.

Огромно разнообразие на вариации ще направи избора на кутия специално за Вашия любимец много лесен.

Премиум качество от най-висок клас е събрано във всяка кутия от серията My Pet BOX. 

Специално подбрани продукти от топ световни марки на невероятни цени – това е само част от изненадите, които Ви очакват в My Pet Box.

Екипът на My Pet съобщи, че тези кутии ще бъдат само началото на един страхотен продукт, който ще следва неотлъчно тенденциите в отглеждането на домашните любимци.

В тази серия кутии, подготвени специално за посрещането на пролетта, вниманието ни се насочва на висококачествените немски играчки с изключителна здравина и модерен дизайн.

Няма как да подминем и здравословните лакомства от 8in1, които в момента са един от топ продуктите на пазара на храни за домашни любимци.

Сухи храни произведени по най-модерните технологии за екологично производство с високо съдържание на месо също намират място в новите кутии на My Pet.

Меки храни за разнообразно хранене, като паучове, пастети и консерви правят кутиите истинска наслада за домашния любимец.

Тъй като от тук няма как да Ви опишем истинското бижу за домашни любимци My Pet BOX Ви предлагаме да зарадвате Вашия любимец и да се убедите сами, че качеството не винаги трябва да носи със себе си висока цена!