Natura Bisse с ексклузивен Master Class във Велинград

В тона на месец март българският представител на Natura Bisse Barcelona организира Master Class в хотел Макси Велинград и подари на специално подбраните дами, които участваха, едно страхотно преживяване. Форматът на събитието е част от глобалната политика на испанския козметичен лидер за популяризиране и разясняване ползите от продуктите за домашна грижа на марката. Целта на тези събития е специално обучените терапевти да предадат методологията на работа с продуктите, тяхното действие и стъпките за правилното им нанасяне.

Събитието се проведе на 10 март в хотел Макси Велинград. Natura Bisse избра да представи Diamond Instant Glow – най-новият и атрактивен продукт от диамантената серия на марката. Участниците бяха специално подбрани, гости на хотела и клиенти на СПА центъра от Русия, Казахстан, Англия, както, разбира се, и от България. Всички бяха изумени от мигновеното действие на продукта. Многофункционалното трио от ампули ексфолира, озарява и изглажда кожата. Предимството на този продукт е, че може да се използва в домашни условия, лесен е за прилагане и резултатите са моментални. Само в рамките на 10 минути могат да се забележат промените – признаците на умора изчезват, а фините мимически линии избледняват. Кожата придобива подмладен, свеж и озарен вид. Тези ампули са идеалната основа за грим, който може да издържи до 12 часа, без да се изтрие. По този повод организаторите бяха осигурили и професионален гримьор, който се погрижи за дамите след козметичната процедура и им показа колко по-красиво и сияйно стои гримът на лицето след третиране с Diamond Instant Glow.

Водещ на събитието беше г-жа Грети Гарсия, собственик на Esthetics Privilege и официален представител на Natura Bisse за България. Тя направи подробна демонстрация и обясни на всички дами какво е най-доброто за тяхната кожа, как да прилагат различните продукти, както и кои са най-практичните трикове, за да се извлече максималната полза от ежедневната употреба на продуктите за домашна грижа.

Всички участници бяха изумени и вдъхновени от луксозната марка, от ефекта на продуктите и от начина, по който се проведе самото събитие. Разбира се, участничките в специалното събитие не си тръгнаха с празни ръце и се сдобиха със своите вече любими ампули Diamond Instant Glow, както и с най-различни маски за лице и кремове за домашна грижа.

Natura Bisse организира поредица от мастър класове в цяла България. Следващото ексклузивно събитие ще се проведе на 30 март в град Бургас, студио „Комплименти“.

***

Natura Bisse Barcelona e сред любимите козметични марки на много световни звезди. Бионсе Ноуелс, Катрин Зита-Джоунс, Майли Сайръс, Джулия Робъртс, Камерън Диас, Кейт Бекинсейл и Сара Джесика Паркър са сред имената, които многократно са заявявали своята привързаност към испанската козметика. Известна е и традицията всяка година участниците в церемонията по връчването на наградите „Оскар“ да бъдат третирани с продукти на Natura Bisse Barcelona в специално създадени звездни апартаменти.

Esthetic Privilege Ltd. e изключителен представител на Natura Bisse Barcelona, Mesoestetic, Cosmofrance, Маями (САЩ), Cosmogene S.A., Женева (Швейцария,) и Moohan Engineering Group, Сеул, Корея. Компанията доставя на пазара цялата гама от продукти и апарати, необходими в сектора на естетичната медицина и козметологията.

За допълнителна информация:
Надежда Ванева – моб. 0885 373914,
nadia@3con.eu
3CON Agency – ПР и комуникации на Natura Bisse