Samsung Flip дигитализира всяка идея в реално време

София – 19 март, 2018 г. – Революционният флипчарт дисплей Flip на Samsung Electronics, който превръща всяко място в зала за бизнес срещи, вече е достъпен и в България. Уникалният флипчарт дигитализира всяка идея мигновено и дава възможност за едновременно свързване на повече от един потребител. Чрез него можете бързо и лесно да визуализирате своите предложения както от лаптопа, така и от телефона си, а също и да съхранявате цялата информация, без да е нужно да си водите записки.

Samsung Flip има сензорна комуникация и с това осигурява максимално удобство и комфорт при презентиране. Технологията InGlass™ гарантира обратна връзка в реално време и скорост без забавяне. Това позволява на потребителите да пишат или скицират лесно, все едно работят върху обикновена хартия.

Иновативният дисплей позволява на до четирима участници да мислят и творят заедно в реално време и да споделят своите идеи моментално. Удобната свързаност на Samsung Flip дава възможност за напълно синхронизирана работа и удобно сътрудничество. Флипчартът е съвместим с изключително голям брой устройства чрез безжична връзка или USB, PC и мобилни портове. Достатъчно е участниците да синхронизират личните си устройства с централния екран, за да виждат интерактивното съдържание, да си водят записки и да споделят ценни идеи.

Флипчартът визуализира и записва съдържание във всякакви формати – от готови изображения до нарисувани с ръка картинки или текст. Възможностите за персонализация не се ограничават само до формата на представяне. Текстът, въведен с двустранна химикалка или с пръсти, може да е с различен стил, размер и цвят, както и да бъде изтрит само с едно движение. На дисплея, благодарение на Wi-Fi свързаността, може да се визуализира в онлайн съдържание и търсения.

Функцията Touch Out Control позволява на потребителите да синхронизират личните си устройства с Flip за преглед и контрол в реално време. Промени, извършени на централния екран, автоматично се прехвърлят към личното устройство на потребителя. Samsung Flip облекчава процеса на архивиране на информацията. Дискусиите и важното съдържание могат да се съхранят в централната памет на дисплея, а след това лесно да се споделят с участниците в срещата по мобилни и цифрови канали. Освен това дисплеят може да търси, сортира и визуализира нужната информация, например от предишни срещи, по ключова дума в до 20 печатни страници. Така се елиминира нуждата от продължително търсене сред купища листове и бележки.

Освен че гарантира максимален комфорт на всяка една бизнес среща, Samsung Flip следи и календара на участниците, като ги известява за следващи планирани ангажименти. Протоколът, който Flip WM55H автоматично генерира в края на срещата, бива лесно и ефективно запазен в централна база с данни, до която имат достъп само оторизирани потребители.

Стилният all-in-one дизайн на Samsung Flip е разработен така, че да осигури максимален комфорт на потребителя. Ергономичният наклон от 4,5° и удобната предна поставка и стойка за писалката, предназначени да побират важни пособия за провеждане на срещи, позволяват на Вас и екипа Ви да останете спокойни и фокусирани върху важните неща. UHD резолюцията на дисплея е ясна, чиста и видима, а интуитивният интерфейс позволява форматът на екрана да бъде хоризонтален или вертикален. Една от най-удобните функции, от гледна точка на дизайна, е подвижността на самото устройство. Благодарение на конвенционалната стойка на колела на флипчарта, всяко едно място вече може да бъде преобразувано в зала за бизнес срещи

За да научите повече за Samsung Flip дисплея, както и да разгледате негови снимки и видео, моля, посетете http://www.samsung.com/bg/business/monitors/smart-signage-interactive-displays/
# # #
За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, посетете официалния информационен сайт news.samsung.com.