Wizz Air с 24-часова предвеликденска промоция днес

21 март 2018 г., София – Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа и най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, предлага 20%* намаление за всички свои полети, резервирани днес, 21 март, до полунощ.

Тъй като обратното отброяване до Великденските празници вече стартира, Wizz Air насърчава всички свои клиенти от България да се възползват максимално от дългия празничен уикенд, като резервират супер изгодна оферта сега. Независимо дали искате да направите специална изненада на семейството си или просто да посетите нова дестинация с любим човек, сега е времето за страхотна сделка, с която ще си гарантирате незабравим Великденски уикенд.

С тарифи, започващи от само 19.99 лв.**, резервация в последната минута до една от 44 дестинации в 20 страни, до които Wizz Air лети от три български летища, може да бъде перфектното решение за страхотен Великден. Защо да не се отправите към Малага в Испания и да се насладите на вечно слънчевото време и красиви плажове, или да се потопите в богатата култура, впечатляващата архитектура и многото зелени кътчета на Лисабон в Португалия.

Но действайте бързо, заинтересованите клиенти имат време само до полунощ тази вечер, за да си гарантират най-добрата сделка.

*20% отстъпка се прилага за цените на самолетните билети, включващи всички данъци и задължителни такси, но без административната такса. Тази промоция се прилага на 21 март от 00.00 до 23.59 ч. CET. Периодът на пътуване, за който важи, е ограничен – всички пътувания трябва да бъдат осъществени до 30 април 2018 г. Цената се отнася само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ.

**Еднопосочен билет, включващ всички данъци и задължителни такси.