ЗАХАРИ БАХАРОВ СТАВА ВОДЕЩ НА „НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ“ ПО НОВА ТВ

24 септември 2012 г., София. Захари Бахаров влиза в нова роля – тази на водещ. Актьорът, нашумял с ролите си в „LOVE.NET”, „Дзифт“ и „Под прикритие”, както и с успехите си на театралната сцена, ще радва зрителите на Нова ТВ от 06 октомври, всяка събота от 19:30 ч.

Известният актьор прие поканата да бъде водещ на гейм шоу, което ще съпътства Националната Лотария на България. “Винаги съм внимавал какви роли поемам. Да съм водещ е ново амплоа за мен, надявам се да се справя и да оправдая очакванията на продукцията, която има сериозен потенциал ”, сподели Захари Бахаров
Наградният фонд на предаването „Национална Лотария“ предвижда печалби за 2 милиона лева – сума, нечувана за телевизионни игри в България. „Всяка събота ще предоставям на участниците възможност да спечелят над 150 хиляди лева, както и други награди. От няколко дни репетираме и ме радва амбицията на продуцентите да направят едно наистина мащабно шоу, което отговаря на американските и европейски стандарти в този жанр”, допълва актьорът.

Всички, които искат да попаднат в студиото на предаването, трябва да си купят билет от „Национална Лотария“ и да го регистрират на сайта www.7777.bg. Във всяко предаване за наградите ще се надпреварват 9 участника, като на всеки един от тях е гарантирана минимална печалба от 500 лв. само за това, че са стъпили на сцената. Джакпотът на шоуто започва от 100 хиляди лева, а отделно от него, всяка събота някой от участниците ще си тръгва с чисто нов автомобил.

Лотарийни билети, даващи шанс за участие в телевизионната игра „Национална лотария“, могат да бъдат намерени на касите на Fastpay и в букмейкърските пунктове на Еврофутбол.
.