Съвременни неинвазивни методи с лифтинг и ботокс ефект – обучение на Natura Bisse

Natura Bisse България организира ексклузивно обучение на 11 април от 10:00 часа в хотел „Феста“, гр. София, бул. България 83, зала „Класик“, на тема: „Съвременни неинвазивни методи с лифтинг и ботокс ефект“.

Българският представител на козметичния испански лидер – Natura Bisse Barcelona организира своето поредно обучение за козметици, включващо най-новите терапии и продукти, които тепърва предстоят да навлязат на българския пазар. Г-жа Грети Гарсия, официален представител на марката за България и собствениците на шест от най-добре работещите с марката салони, бяха официални гости в централата на Natura Bisse Barcelona, където бе организирано специално за тях 3-дневно обучение. В продължение на тяхното гостуване, Natura Bisse България, ще проведе това събитие, за да предаде на българските козметици, всички новости и въведения в марката.

Водещи на обучението ще бъдат: Доц. Соня Вълкова – дерматолог, ръководител катедра в Медицински университет – гр. Плевен и г-жа Грети Гарсия – изпълнителен директор на Esthetic Privilege Ltd.

Гостуващ терапевт – Елеонора Костадинова, собственик на салон „Елинор“, гр. София.

Новите терапии, които бяха представени на българските козметици, посетили централата на Natura Bisse Barcelona, са INHIBIT FACELIFT TREATMENT и RADIANCE LIFTING PEEL. Както и за пръв път те се запознаха с най-новите продукти на марката, които тепърва предстои да навлязат на пазара в България – DIAMOND EXTREME HAND CREAM; DIAMOND DUAL NIGHT TREATMENT и C+C VITAMIN EYE.

Терапиите, които шестте български професионалисти имаха възможността да научат от самите създатели на марката, са сред най-новите изобретения на Natura Bisse. Radiance Lifting Peel е иновативна терапия, която включва единствения по рода си пилинг със стягащ и контуриращ ефект. Този мощен пилинг се състои от 5 активнни съставки: азелаинова, пировеична, шикимик, маслинова и млечна киселина. Natura Bisse Barcelona прилага отново уникална формула и този пилинг може да бъде използван целогодишно. Ефектите са мигновени и зашеметяващи.

Inhibit Facelift Treatment е изцяло обновена терапия с ботокс и филър ефект. Тази неинвазивна терапия, плод на двегодишни проучвания има не само лифтинг ефект, но и глобално третиране на стареенето. Подходяща е за дами, които вече използват инжекционни терапии, за удължаване на техния ефект. Продуктите, които са нужни за терапията, са от златната колекция на Natura Bisse, а именно Inhibit Collection.

За перфектен завършек се използва, нова хиалуронова маска – Inhibit High Definition Gel Mask.

Участниците в обучението ще могат да се възползват от 10% отстъпка на продуктите за професионална грижа!

Вижте програмата тук >>> www.estheticprivilege.bg/obuchenie-natura-bisse

***

Natura Bisse Barcelona e сред любимите козметични марки на много световни звезди. Бионсе Ноуелс, Катрин Зита-Джоунс, Майли Сайръс, Джулия Робъртс, Камерън Диас, Кейт Бекинсейл и Сара Джесика Паркър са сред имената, които многократно са заявявали своята привързаност към испанската козметика. Известна е и традицията всяка година участниците в церемонията по връчването на наградите „Оскар“ да бъдат третирани с продукти на Natura Bisse Barcelona в специално създадени звездни апартаменти.

Esthetic Privilege Ltd. e изключителен представител на Natura Bisse Barcelona, Mesoestetic, Cosmofrance, Маями (САЩ), Cosmogene S.A., Женева (Швейцария,) и Moohan Engineering Group, Сеул, Корея. Компанията доставя на пазара цялата гама от продукти и апарати, необходими в сектора на естетичната медицина и козметологията.

За допълнителна информация:
Мина Гавазова – моб.0882415611,
mina.gavazova@3con.eu
3CON Agency – ПР и комуникации на Natura Bisse