Практическо обучение за LinkedIn

Остават два дни за ранна регистрация за практическото обучение LinkedIn Mаркетинг & Реклама

На 20 април предстои LinkedIn обучение за маркетинг и реклама, организирано от Любомир Кабакчиев – основател на дигитална агенция FLEXICA. Специализирал онлайн търговия и маркетинг повече от 7 години, Любомир Кабакчиев е партньор на Google AdWords, сертифициран от AdVenture Media Group USA и член е на Power Hitters Club за Facebook маркетинг, основана от Jon Loomer. Повече от 2 години използва в своята работа социалната мрежа LinkedIn за маркетинг и рекламни активности. През 2015г. създава www.flexica.bg – дигитална агенция за онлайн маркетинг и реклама, като от тогава до сега, успява да помогне на десетки свои клиенти да развият онлайн бизнеса си.

LinkedIn e най-голямата онлайн професионална мрежа в света с повече от 500 милиона потребители в над 200 държави и над 2 милиона бизнес странци. Над 60% от потребителите в мрежата на LinkedIn са топ мениджъри и собственици на бизнес.

На всеки 2 секунди в LinkedIn се присъединява по 1 нов потребител. Статистиката показва още, че повече 60% от потребителите в мрежата са топ мениджъри и собственици на бизнес. Някои определят Linkedin, като го наричат Facebook с вратовръзка. Но според Любомир Кабакчиев това определение не е точно.

„LinkedIn e най-голямата онлайн професионална мрежа в света с повече от 500 милиона потребители в над 200 държави. А хората там го използват, за да правят бизнес.“

Независимо дали току-що сте започнали с LinkedIn, или сте били в бизнес мрежата в продължение на няколко години, с това обучение ще имате шанса да научите нови стратегии, за да получите повече бизнес възможности от LinkedIn.

Ще се запознаете със съвети и трикове за ускоряване на растежа на вашата мрежа. Ще разберете как да създадете ефективни рекламни кампании в LinkedIn.

Практическото обучение е подходящо за собственици на бизнес, предприемачи, мениджъри по продажби, маркетинг специалисти, HR мениджъри и ПР и комуникационни специалисти.

Практическото Обучение LinkedIn Mаркетинг & Реклама ще ни научи:
• Как да оптимизираме своя профил (корпоративен или личен), така че да работи за нас
• Кои са топ маркетинг стратегиите за генериране на нови клиенти
• Как да използваме Linkedin за да разширим своя бизнес в други държави
• Как да изградим и използвате LinkedIn групи
• Как да определим и намерим нашата целева аудитория в LinkedIn
• Как да създадем успешни рекламни кампании в LinkedIn
• Как да вземем 50$ ваучер за рекламни кампании в LinkedIn

Всеки участник ще получи сертификат по LinkedIn маркетинг и реклама от Flexica – Digital Agency.

„Програмата на обучението обхваща 3 основни панела – разказва Любомир Кабакчиев – В първата част ще обърнем внимание на това, как работи алгоритъмът на Linkedin. Ще разгледаме важните неща при изграждането на личен или бизнес профил. Ще дадем примери за това, как да се позиционираме правилно. Втората част ще обхване маркетинг стратегии за генериране на контакти. Ще се спрем на основни примери и начини на контакт с потенциални клиенти или партньори. А в третата част ще обърнем специално внимание на това, как да рекламираме в LinkedIn. Обучението започва от нулата. Не е необходима предварителна подготовка. Не е нужно участниците да носят със себе си лаптопи или друга техника. Всички те ще получат презентацията след обучението, като лесно ще могат да следват стъпките от курса. Ако някой има нужда от силни бизнес контакти и няма кой да му ги препоръча лично, то LinkedIn е много подходящ вариант за него.“

20 април Интер Ескпо Център – ранна регистрация до 13 април

Обучения