ТОМИ И ДИЙ ХИЛФИГЪР ПРИСЪСТВАХА НА МЕТ GALA 2018

Томи и Дий Хилфигър присъстваха на гала вечерта на Института за костюми в Музея на изкуството „Метрополитън“ в Ню Йорк. Темата на събитието беше „Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination“ и беше посветена на историческото и съвременното влияние на религията върху изкуството и модата. Изложбата включва традиционни католически произведения на изкуството заедно с цялостни тоалети от избрани дизайнери и ще бъде представена в три галерии на Музея на изкуството „Метрополитън“. Домакини на вечерята бяха Амал Клуни, Риана, Донатела Версаче и Анна Уинтур, а Кристин и Стивън А. Шварцман бяха почетни председатели.

Гостите на масата на Томи Хилфигър, бяха Дий Хилфигър, глобалният посланик на марката Люис Хамилтън, певицата и композитор Шон Мендес, телевизиионите звезди Крис Дженър и Кори Гембъл, актрисата Руби Роуз и супермоделите Хейли Балдуин, Уини Харлоу и Джоан Смoлс.

„Всяка година с нетърпение очаквам Met Gala. Невероятните експонати на Института за костюми представляват перфектния фон на един своеобразен празник на модата. Тя заема изключително важна част от историята и културата и винаги е интересно да се наблюдава нейната еволюцията през годините.“, споделя Томи Хилфигър.

Томи Хилфигър носеше горско зелен смокинг, панталони със странични ленти, украсени с мотив с кръст, риза и черна папийонка.

Дий Хилфигер носеше сребриста дълга рокля, украсена с кръст от кристали и колан с камъни.

Люис Хамилтън носеше бял вълнен костюм в три части със сърце и кръст на гърба, сатенен ревер, жилетка с перли и фасетирани мъниста и риза.

Шон Мендес носеше двуредово сако шест копчета в бургундско червено, сатенени панталони със странични ленти и риза.

Крис Дженър носеше копринена рокля с кадифена горна част и драматична пола с пера.

Кори Гембъл носеше едноредово кадифено сако в бургундско червено, сатенен черен панталон с риза и папийонка.

Руби Роуз носеше рокля от сатенена органза с висока яка с кадифени копчета. Долна част на полата е от дантела, докато горната част е драматично плисирана. На кръста си имаше кадифен колан със златни мъниста и детайли.

Хейли Балдуин носеше сива вечерна рокля от шифон с корсет и паднало рамо с висока цепка и драматичен шлейф.

Уини Харлоу носеше бяла рокля от копринена органза с драматичен шлейф и копринен корсет.

Джоан Смолс носеше златиста рокля с драперии от кристали и мъниста.