Концерти „От деца за деца“

Основното мото на Мюзик Плей винаги е било “Талантливите хора са национално богатство и ние търсим възможности да ги открием и подкрепим още в най-ранна възраст”, именно поради тази причина края на май месец те организират серия безплатни концерти „От деца за деца“, в които учениците им ще зарадват хората.

Пет дати, пет различни места, пет различни събития в рамките на само две седмици. Всичко започва на 20-ти май 2018 г. с втората част на “Как работи театърът 2” в Театър София, където младите музиканти, точно в 13:30 ч., ще бъдат и водещи и изпълнители на едно изключително музикално приключение.

По случай празника, на 24-ти май 2018 г., групата за напреднали ФОРТЕ са подготвили специален концерт, който ще се състои в Мраморното фоайе на Столична библиотека от 16:00 ч.

На 26-ти май 2018 г., за поредна година, ще бъде озвучен Литературен клуб „Перото“, където от 16:00 ч. ще бъдат чути всички ученици на Мюзик Плей от “Индивидуални уроци”, “Малък музикант” и “Ноти по пантофи”.

Концертите “От деца за деца” продължават на следващия ден, 27 май 2018г., когато в 14:00 ч. музикалната магия ще бъде пренесена и изживяна във Френски институт в България с помощта на учениците от Съботно и Неделно Музикално училище.

Всяка година през лятото екипът на Мюзик Плей се старае да реализира колкото се може повече музикални ателиета на открито в градска среда, по време на които всеки може да посвири на музикалните инструменти. Именно затова серията Концерти “От деца за деца” ще завърши с участие на Мини Арт Фест на 3 юни от 17:00 ч. (открита сцена на One More Cinema, парк НДК), Малките музиканти от различните предишни концерти се събират за едно последно изпълнение преди лятната ваканция. Подробна информация за всяко едно събитие може да прочетете на: http://musicplay.eu/ и фейсбук страницата на Мюзик Плей – https://www.facebook.com/BulgariaMusicPlay/.

***
Мюзик Плей България е културна организация, която създава здравословна културно-музикална среда за децата и подрастващите. Дейностите, чрез които екипът на Мюзик Плей осъществява поставените цели са: Музикално училище за деца, индивидуални уроци по различни музикални инструменти и Арт Ваканция на Витоша.

За контакт: Милена Великова, 0887692960, pr@musicplay.eu