REDFOO & THE PARTY ROCK CREW С ПОТВЪРДЕНО УЧАСТИЕ ЯСНИ СА И БЪЛГАРСКИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ С ПОТВЪРДЕНО УЧАСТИЕ

MTV Presents Varna Beach обявява участието на американския рапър и продуцент REDFOO и Party Rock Crew в програмата на събитието през 2018 г. Това ще бъде първото шоу на световната сензация в България. Благодарение на уникалната комбинация от слънце, море, MTV и впечатляващата сцена на Varna Beach на 12-ти август ще станем свидетели на най-страхотното музикално събитие на живо това лято в България. Хитовете на Redfoo са сред най-успешните световни сингъли в класациите за всички времена и едни от най-гледаните в YouTube. Сред неговите супер хитове са:

Party Rock Anthem: https://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8
Sexy And I Know It: https://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE

С присъединяването на Redfoo към Rita Ora и DJ-ите на Club MTV – Rewire & Varski, се очертава много силен лайнъп на тазгодишното издание на MTV Presents Varna Beach 2018. Още много международни звезди ще бъдат обявени скоро!

БЪЛГАРСКИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ С ПОТВЪРДЕНО УЧАСТИЕ
MTV Presents Varna Beach потвърждава и пълния списък на българските артисти – силен лайнъп от едни от най-популярните български изпълнители. Dara, Криско, Pavell & Venci Venc’, Tita и 4Magic ще станат част от страхотното събитие на MTV и ще взривят публиката от най-голямата фестивална сцена в България. Феновете ще имат възможност да видят своите идоли на най-големия летен фестивал както никога досега.

Ето какво споделиха българските изпълнители след потвърждаване на тяхното участие на MTV Presents Varna Beach:

Дара: “Нямам търпение отново да изпитам тази емоция и съм щастлива, че получих покана отново да се присъединя към артистите, които ще излязат на MTV сцената на 12-ти август!”

Krisko: “Очаквам с нетърпение 12-ти август, защото това ще е лятната нова година във Варна :)))”

Pavell & Venci Venc’: “В живота има малко неща, които създават мостове между хората, а MTV Presents Varna Beach е едно от тях. Преживяването миналата година беше велико и вярваме, че този път с организаторите и всички международни и български артисти ще вдигнем level-а!”

TITA: “Вълнувам се изключително много, защото за първи път ще изляза на една сцена с една от най-големите актуални звезди и моя любимка – Рита Ора. Очаквам да бъде едно страхотно преживяване.”

4Magic: “Да излезем на сцената на MTV Presents Varna Beach с толкова големи български и световни звезди за нас е огромна чест!”

Вече са разпродадени хиляди билети! В момента феновете могат да си закупят билет само за 20 евро, като приканваме почитателите да се възползват от промоционалната цена преди да бъде покачена.

ПРЕДСТОИ ОБЯВЯВАНЕ НА ОЩЕ СВЕТОВНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ.

Броят ВИП билети в продажба е силно ограничен, като в момента те са на цена от 100 евро. Музикалните фенове е добре да реагират бързо и да си подсигурят ВИП билети за уникалното музикално шоу, докато все още има наличност поради голямото им търсене. Късметлиите, които успеят да закупят ВИП билет, ще получат: бърз достъп до концерта, ВИП места с отлична видимост към сцената, безплатни коктейли, пропуск за ВИП афтърпарти, рекламни материали от събитието и много други.

www.MTVvarnabeach.com/tickets

Redfoo изрази искреното си съжаление, че поради отменен полет не успя да участва в събитието през 2017 г. Затова пък е готов да изнесе за българските фенове незабравимо шоу на 12-ти август 2018 г.

Tuborg е официален парнтьор на MTV Presents Varna Beach 2018.
За Tuborg в България
Tuborg традиционно е марката бира, свързана с музикални проекти, която застава зад едни от най-големите фестивали и концерти у нас. През последните 15 години Tuborg е основен партньор на най-грандиозните музикални събития в България. Tuborg е парти бирата на MTV Presents Varna Beach за втора поредна година, за да радва хилядите почитатели на световния музикален формат.