ASUS пусна нови дънни платки ROG Strix, Prime и TUF Gaming за геймърите, които искат топ качество на достъпни цени

Дънните платки ROG Strix, Prime и TUF Gaming са предназначени за процесорите Intel Core 8 и впечатляват с нови функции, външен вид и производителност

ASUS разширява геймърското си портфолио с дънните платки ROG Strix, Prime и TUF Gaming и чипсетите H370, B360 и H310. Новите продукти предлагат добри опции за свързване на достъпна цена. Чипсетите са налични в семейството дънни платки на ASUS 300, осигуряват изключителна технология, ненадмината издръжливост, лесни са за използване и помагат на потребителите да се възползват максимално от своите персонални компютри. Обявяването на новите процесори Intel® Core ™ 8 през изминалата година, както и платформата за дънни платки от висок клас Z370 осигуриха по-голяма мощност при настолните компютри и зарадваха потребителите, които пожелаха по-висока производителност за дейности като създаване на съдържание, редактиране на видеоклипове или стрийминг на игри. По-големият брой ядра на дънната платка не се срещат само при върховата гама продукти, има ги и при по- ниския клас продукти с Core i3, където бяха добавени и чипсетите H370, B360 и H310.

Tehnologia ASUS, o bază solidă de construcție
Всяка конфигурация и всеки потребител са различни, затова ASUS реши да създаде широка гама модели за продуктите ROG Strix, TUF Gaming и Prime. Всяка от тези три гами е с уникален дизайн и отличителна индивидуалност, но всички са създадени с помощта на технологията ASUS.
Уникалните функции могат да бъдат забелязани при всички модели DIGI + VRM, които осигуряват захранване на процесора с OptiMem – режим на проследяване на потока от данни, който осигурява по-добра памет, което води до повишена производителност и стабилност.
UEFI BIOS предлага на потребителите възможността лесно да настроят своите системи. В допълнение към обичайните опции за избор и калибриране, UEFI BIOS има нова функция за търсене, която позволява на потребителите бързо да намират и променят настройките. Профилите за конфигурация вече могат да се запазват и да се споделят с други потребители, а фърмуерът ще ги запази непокътнати дори след актуализации.
Новите дънни платки H370, B360 и H310 предлагат по-добро охлаждане по време на игри чрез интелигентно настройване на системните вентилатори, въз основа на температурата на видео процесора, монтирана на някои графични карти ASUS или ROG.
H370 и B360 надминават своя предшественик Z370, като интегрират не само USB 3.1 Gen 2 поддръжка за по-новите поколения периферни устройства, но и допълнителна безжична поддръжка за Wi-Fi 802.11ac мрежата. Тези дънни платки поддържат паметта Intel Optane, която използва ултра бърза флаш памет за намалява времето за зареждане за механично съхранение, обикновено при entry-level системите.
Новата гама включва дънни платки Republic of Gamers (ROG) Strix от ново поколение, които са оборудвани с всички специфични подобрения, пожелани от геймърите, имат нов облик и добра производителност. Серията ASUS Prime е насочена към създателите на съдържание и потребителите, които се нуждаят от повишена производителност. Те са с подобрени опции и футуристичен дизайн.
ASUS TUF Gaming притежава дизайн с военни мотиви за новите модели дънни платки. Освен това те са част от масивно индустриално сътрудничество за новия TUF Gaming Alliance и дава възможност на потребителите да изградят системи готови за битки.
Повече информация, продуктови изображения и спецификации за дънните платки ROG Strix, TUF Gaming и Prime могат да се намерят в ръководство за потребителя на ASUS EdgeUp. Допълнителни изображения и подробна информация за новите дънни платки ROG Strix могат да бъдат намерени на сайта ROG.

НАЛИЧНОСТИ
Дънните платки ASUS H370, B360 и H310 са достъпни в световен мащаб от 3 април 2018 г. Моля, свържете се с местния представител на ASUS за повече информация.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ
ASUS 300 Series: https://www.asus.com/MICROSITE/Intel-Coffee-Lake-Best-Z370-Motherboards/
Сайт ASUS посветен на пресата: http://press.asus.com
Глобалният сайт на ASUS: http://www.facebook.com/asus
Twitter страницата на ASUS: http://www.twitter.com/asus
Сайт с информация за дънните платки ASUS: https://www.asus.com/Motherboards/