Окто Лабс спечели награда за Иновативна Стартираща компания в Годишните награди на b2b Media

Окто Лабс, българска стартъп компания в сферата на високите технологии беше отличена с първа награда за Иновативна Стартираща Компания на годишните награди на b2b Media. Конкурсът се проведеа за четвърта година и съвпадна с отбелязването на 10-тата годишнина на медийната група.

На официалната церемония, която се състоя на 08.06.2018 г., в Камерната зала на Софийската филхармония, екипът на Окто Лабс, начело с нейният основател и управител Валентин Джебаров, приеха грамотата и благодариха на организаторите за признанието.
„Нашата платформа за управление на бизнес профили в социалните мрежи подпомага малкия и среден бизнес. Ние вярваме, че големите успехи не винаги са свързани с големи инвестиции, а по-скоро с добра идея, невероятен екип, много труд и желание да дадем обратно на обществото. И тази награда доказва това“.

Окто Лабс предлага платформа (софтуер като услуга) за управление на бизнес профили в социалните мрежи, базирана на изкуствен интелект, автоматизации и предварително създадени шаблони за бързо и лесно разработване на социални профили.

Платформата таргетира малкия и среден бизнес, който не разполага с време и ресурси да управлява бизнеса си в социалните медии, но отчаяно се нуждаят от достъпни маркетингови решения, за да популяризира бизнеса си в интернет. Те обикновено създават фирмени профили в социалните мрежи, но след това рядко постигат желаните резултати.

DigitalOcto.io решава този проблем, като предлага всичко необходимо за успешно разработване на социални профили, като автоматизира задачи и предлага инструменти, които намаляват значително времето необходимо за поддръжка на профилите и заместват нуждата от специалзирани маркетингови екипи.

Ние от Окто Лабс вярваме, че големите компании с огромни маркетингови бюджети и скъпи екипи от редактори и дизайнери не трябва да бъдат единствените, които печелят в социалните медии.

DigitalOcto.io има над 2000 активни потребители от целия свят, най-вече САЩ и Европа.