АВИОКОМПАНИЯ SUNEXPRESS СТАВА СПОНСОР НА MTV PRESENTS VARNA BEACH ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ДО ДЕВЕТ НЕМСКИ ГРАДА

Международната авиокомпания SunExpress е обявена за основен спонсор на MTV Presents Varna Beach 2018 – водещият летен музикален фестивал в България.

SunExpress предлага до 19 директни полета до Варна седмично от 9 града в Германия.

В своето изявление във Варна днес Питър Гладе, търговски директор на SunExpress, заяви: „Музиката и пътуването свързват народите, особено през лятото. Красивият варненски плаж е идеалното място за един удивителен музикален фестивал. SunExpress е най-активната международна авиокомпания във Варна с връзки до почти всички основни немски градове. Ние сме силен партньор за региона и, разбира се, за нас е чест да се присъединим към проекта“.

От три години SunExpress лети от Германия до Варна и Бургас и в момента е пазарен лидер в България. Надграждайки успешното си развитие през 2017г., SunExpress затвърждава разрастването си на българския пазар. Новото сътрудничество с MTV Presents Varna Beach е идеалното решение за подпомагане на устойчивото развитие на международния туризъм в България. Партньорството промотира България в цяла Европа.

С директните линии от Варна до девет немски града, SunExpress предоставя нови възможности за бързи, комфортни и удобни връзки с Европа! Приветствам инициативата на авиокомпанията, на MTV Presents Varna Beach и летище Варна, защото това е важно за развитието на нашия град! Благодарение на все по-развитите и атрактивни въздушни комуникации, морската столица става все по-привлекателно място за живот, за бизнес и за развитие на инициативата Варна – туристическа дестинация за четири сезона!“ – сподели Иван Портних, кмет на община Варна.

Днес във Варна главният изпълнителен директор на Фрапорт България Улрих Хеппе заяви, че предвижда значителен ръст на броя на международните пътници. „Приветстваме днешната новина и очакваме, че новото партньорство с MTV Presents Varna Beach ще помогне за привличането на много нови туристи в региона – не само за събитието на 12-ти август, но и през целия летен сезон. През 2018 г. очакваме 15% увеличение на пътниците и се надяваме този ръст да продължи и през следващите години“.

Робърт Куърк, президент на ROQU Media, сподели: “MTV Presents Varna Beach е много специален проект в България. Цялостната бизнес цел е подпомагане на развитието на икономиката и оказване на благотворно влияние върху местните общности. Невероятното ново партньорство с авиокомпания SunExpress определено ще спомага за реализирането на тази цел и ние с вълнение приветстваме SunExpress като основен партньор. Лайв шоуто през 2018 г. ще е по-голямо и по-добро във всяко едно отношение, с Rita Ora, Years&Years, Redfoo и още много изпълнители, вече потвърдени в програмата на събитието. Билетите засега са само по 20 евро, което е невероятна цена както за местните, така и за чуждестранните посетители. Очакваме с нетърпение да видим всички самолети на SunExpress, кацащи във Варна“.

За SunExpress:

SunExpress е съвместно предприятие между Lufthansa и Turkish airlines, което предлага общо близо 60 международни дестинации в 20 страни, с 1 200 полета седмично. Като специалист по ваканциите, SunExpress предлага директни полети до атрактивни туристически дестинации на Средиземноморието, Канарските острови, Червено море и в Северна Африка от вече близо 30 години. На борда на модерните си самолети Боинг 737-800 компанията се грижи за близо девет милиона пътници годишно и предлага комфортни полети на ниски цени. Близо 4 000 служители на SunExpress се грижат за това със страст и отговорност.
Изгодни полети, допълнителни услуги, както и хотели, трансфери и туристическо настаняване можете да запазите на www.sunexpress.com

За MTV Presents Varna Beach:

MTV Presents Varna Beach 2018 се провежда на 12-ти август и е водещият летен музикален фестивал в България. Събитието е създадено специално, за да се излъчва по международната телевизия. Невероятното шоу, продуцирано във Варна, ще бъде гледано в над 160 страни от над 300 милиона души. Сред потвърдените изпълнители в програмата за 2018 г. са Rita Ora, Years & Years, Redfoo, R3Wire&Varski, а скоро предстои да бъдат обявени и още имена. Билетите за невероятното лайв шоу се предлагат само за 20 евро.
www.MTVpresentsVarnaBeach.com