Pavell & Venci Venc’ са първите българските музикални посланици на Tuborg OPEN

23 юли 2018 г. – За втора поредна година Tuborg OPEN обедини група невероятни музиканти и създаде нещо наистина специално – песен с глобално послание, но с история, разказана уникално от всеки един от изпълнителите от различните страни. Те използват характерния изказ на родния си език, разнообразието и оригиналността на местната култура и творят неповторими текстове. Американският диджей и супер продуцент Diplo, който беше част от успешната миналогодишна музикална кампания, се завърна и тази година, този път с датската изгряваща музикална звезда MØ. Заедно те представиха хитовото парче, наречено Stay Open („Остани отворен“ – англ.). Изпълнители от ключовите пазари на Tuborg в Азия и Европа обединяват музикалните фенове под мотото „Open for More“ („Отворени за повече“ – англ.) по собствен неповторим начин, изтъквайки силата на доверието и толерантността, които придават стойност на нашия живот.
За България в кампанията на Tuborg се включи най-известното хип-хоп дуо Pavell & Venci Venc’, което направи локална версия на парчето Stay Open. Тяхната адаптация на песента включва посланието им към всички млади хора да бъдат още по-отворени към света. Pavell & Venci Venc’ са сред най-креативните, талантливи и обичани хип-хоп изпълнители на българската музикална сцена. Дуото създава собствена философия, изразена в музика и споделяна от хиляди фенове.“ Кампанията Tuborg OPEN е доказателството за това, че музиката свързва хората по цял свят. Радваме се, че Tuborg избраха нас за посланици и че направихме това яко и свежо парче с толкова готино послание. Да имаме обща песен с Diplo & MØ е една сбъдната мечта „, коментираха Pavell & Venci Venc’.
„Tuborg OPEN предлага на младите хора редица нови елементи, създадени да вдъхновят разнообразни културни общности на различни пазари. Песента се вписва толкова перфектно в кампанията, колкото и потребностите на потребителите. Те често свързват Tuborg с музика и развлечения, поради отличителната идентичност на марката. Когато сме отворени за новите влияния, ние комбинираме неща, които сме смятали за несъвместими, но понякога наистина се получава добре“, каза Мариан Дочев, бранд мениджър, Tuborg.
В центъра на София Tuborg изненада жителите и гостите на столицата с атрактивна музикална демонстрация със специалното участие на Pavell & Venci Venc‘. Всички имаха възможността да чуят на живо българската версия на песента Stay Open за първи път в неделя от 18.00 до 20.00 часа по време на музикалния Tuborg Flash Mob, който събра както запалени фенове на дуото, така и случайни минувачи.
Глобалният вариант на песента бе представен на 11 май 2018 г., последван от местни версии на парчето в периода от май до юли, които обединиха историите на местните изпълнители под мотото „Open for More“. Кампанията ще бъде подкрепена с промоционални и дигитални активности, чиято кулминация ще бъдат изпълненията на живо с участието на Diplo и MØ, както и на някои от местните изпълнители по-късно през годината. Версията на Pavell & Venci Venc‘, част от Tuborg OPEN, ще бъде включена в участието им във фестивала MTV Presents Varna Beach на 12 август във Варна, на който Tuborg е официален партньор.

Лирик видеото на “Stay Open” в българския вариант от Pavell & Venci Venc’, част от кампанията Tuborg OPEN, можете да видите в официалния YouTube канал на Virginia Records тук: https://youtu.be/27XZihIb13Y
Следете новините от Tuborg OPEN на http://www.tuborg.com/tuborg-open/
както и на http://www.tuborg.bg/promo-campaign/
и във FB страницата на марката https://www.facebook.com/TuborgBulgaria/
Последвайте Pavell & Venci Venc’:
@Facebook http://www.facebook.com/PavellVenciVenc/
@ Instagram http://www.instagram.com/pavizzll/
http://www.instagram.com/venztagram/

За Карлсберг България
Продуктовото портфолио на компанията включва разнообразие от първокласни бири – националните Шуменско и Пиринско, международните марки на компанията Carlsberg и Tuborg, чешката Budweiser Budvar, френската Kronenbourg Blanc, немската пшеничена бира Erdinger, белгийската крафт бира Grimbergen, златистия испански лагер с цитрусови нотки San Migel Fresca, италианската Angelo Poretti с няколко вида хмел и американската Brooklyn Lager с изявен малцов характер. Карлсберг България предлага на нашия пазар и сайдера Somersby в четири разновидности – диня, ябълка, круша и боровинка.