Любо Киров представя нов албум на лятно турне

Любо Киров ще се качи на сцената, заедно с невероятните български музиканти: Живко Петров (клавиши), Ангел Дюлгеров (китара), Александър Обретенов (D2 бас китара), Калин Вельов (барабани и перкусии) и LaTiDa (вокали). Зрителите на концертите ще имат възможност да чуят новите песни на един от най-красивите гласове на съвременната българска музика, с неповторимо присъствие пред публика, автор на много хитове в поп-музиката и десетки текстове за песни.
Концертите от лятното турне ще се проведат на 15 август в Бургас, 16 август във Варна, 4 септември в Русе и 5 септември във Велико Търново, в летните театри на градовете. Билети могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM, както и на касите на Операта в Бургас, Летния театър във Варна, Арена Русе и Туристическия информационен център във Велико Търново.
„Този албум е посветен на най-важните неща в живота и истинските ценности, които трябва да са водещи за всеки на чело с любовтта първо към самия него. Основното и най-ясно послание във всяко парче е за посоката на човек към себе си“, сподели Любо Киров.
„Още от теб“, „Ти можеш“, „Всички пътища водят към теб“ и „Целият живот си ти“ са само част от новите хитове на изпълнителя, на които публиката ще има възможност да се наслади по време на концертите. Албумът „Както преди“ е създаден само за 4 дни, съвместно с маестро Живко Петров и Ангел Дюлгеров. Освен, че е изпял всички вокали и беквокали, Любо Киров е записал и барабаните, които ще бъдат изсвирени пред феновете от Калин Вельов.
Билети за концертите могат да бъдат закупени и онлайн:
Бургас: https://bit.ly/2KpTeim
Варна: https://bit.ly/2vDhpV1
Русе: https://bit.ly/2MnZQiP
Велико Търново: https://bit.ly/2KyaVfE

Последвайте Любо Киров:
@Facebook https://www.facebook.com/LuboKirovSinger/

За Любо Киров (Любомир Киров)
Любо Киров е определян като един от най-уникалните гласове на българската музика с неповторимо присъствие на сцената, автор на много хитове в поп-музиката и десетки текстове за песни. Създател на една от най успешните групи за последните 10 години. В периода 2001 – 2007 година с група „ТЕ” създава два албума – „Местоимения” и „Различен” съдържащи хитове, като :
„Има ли Цветя“, „Ще те намеря“, „Искам“, „All Right“ – с Мария Илиева, „Различен“ и много други, заставали на първи позиции за седмици наред по това време в радио и телевизионния ефир. Печели престижни награди и осъществява много концерти и турнета в страната и чужбина.
През пролетта на 2007 г. Любо напуска група „ТЕ” и стартира соловата си кариера. Първият самостоятелен сингъл на Любо – „Отново вярвам” печели престижния конкурс на БНР „Златна пролет”. През 2010 година излиза и първия самостоятелен албум на Любо – „Любо 2010“, който съдържа много от хитовете създадени през последните две години, като: „Mога“, „Говори ми на ти“, „Аз и ти”– с Хората от Гетото „На края на света“,
„Забранена любов“ към едноименния сериал на „Нова телевизия“, „Tonight“ с италианската певица Алесия Д’Андреа и др. Вече е факт излъчването на три от песните от албума на Любо – „Говори ми на ти”, „Отново вярвам” и „Тonight” в авторитетната класация на МТV – Europe’s World Chart Express.
Поетическият талант на Любо и умението му да намира подходяща за вокална интерпретация лирика се ценят от много популярни български изпълнители. Освен търсен текстописец, Любо участва като гост-вокалист в десетки музикални проекти на свои колеги.
2012 – Най-добър изпълнител (БГ Радио)
2007 – Най-добра песен (БНР)
2005 – Най-добра група (БГ Радио)
2004 – Наи-добро изпълнение на живо (БГ Радио)
2003 – Най-добра група (Melo TV Mania Music Awards)
2003 – Най-добра музика (Melo TV Mania Music Awards)
2002 – Супер-група на България (БГ Радио)
2002 – Най-добра група ( Bulgarian TOP 100 Music Awards)
2001 – Най-добър дебют (Melo TV Mania Music Awards)