WIZZ AIR СЪС СВЕТКАВИЧНА 24-ЧАСОВА ПРОМОЦИЯ

15 август 2018 г., София – Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа, пуска атрактивна промоция за края на лятото, предлагайки на пътниците 20%* отстъпка за избрани полети, резервирани днес, 15 август 2018 г. Офертата е валидна за повече от 30% от мрежата на Wizz Air за пътувания, реализирани до 16 септември 2018 г.

Независимо дали планирате семейна ваканция на плажа преди децата да започнат училище, или искате да поглезите любим човек с изненадващо пътуване до вълнуващ град, със сигурност някоя от дестинациите на Wizz Air ще ви предложи това, което търсите. Wizz Air винаги се стреми да окуражава клиентите си да предизвикат себе си и да пътуват до нови и непознати за тях места. Затова направете своята резервация и се впуснете в Wizz приключение в страна, която никога досега не сте посещавали.

Днешната промоция дава възможност на клиентите на Wizz Air да се възползват максимално от последните слънчеви летни дни с тарифи, започващи от едва 19.99 лв.** на човек. Това е перфектният повод да разходите дрехите от летния си гардероб за последно преди температурите да се понижат.

*20% отстъпка се прилага за цените на самолетните билети, включващи всички данъци и задължителни такси, но без административната такса. Тази промоция е валидна на 15 август 2018 г. от 00.00 до 23.59 ч. CEST само за избрани полети. Периодът на пътуване, за който важи, е ограничен – всички пътувания трябва да бъдат осъществени до 16 септември 2018 г. Цената се отнася само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ.
**Еднопосочен билет, включващ всички данъци и задължителни такси.