Wizz Air с 20%* отстъпка днес за всички полети до слънчев Израел

31 октомври 2018 г., София – Wizz Air, водещият авиопревозвач в България и една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа, предлага 20%* отстъпка на всички полети до и от Израел, резервирани днес, 31 октомври. Топ офертата е валидна за всички пътници и e за период на пътуване до 16 декември 2018 г.

Ако все още не сте готови да кажете сбогом на лятото, Израел е идеалната дестинация за вас с изгодни цени от Wizz Air, започващи от едва 39,99 лв.**. Независимо дали търсите хубаво време и вкусна храна, спиращи дъха гледки и красива архитектура, или просто искате да посетите град, в който никога не сте били, израелските дестинации Тел Авив и Ейлат от мрежата на Wizz Air могат да отговорят на всички ваши нужди.

Енергичен, изпълнен с живот и безкрайни забавления, Тел Авив е един от най-колоритните градове в света. През 2009 г. той отпразнува своята едва 100-на годишнина, което го нарежда и сред най-новите градове в света. Тел Авив се слави със своята великолепна и разнообразна култура, впечатляваща архитектура, красиви плажове и пулсиращ нощен живот. В сравнение с израелската столица – Йерусалим, Тел Авив е считан за център на модерността.

Ейлат, от друга страна, е най-южният град в страната. Наричан оазисното градче на брега на Червено море, Ейлат предлага на посетителите си великолепно съчетание от планински пустинен пейзаж, красив залив и слънчево време през цялата година. Без съмнение той е един от най-уникалните градове в Израел и един от най-ексклузивните курорти в света, който привлича милиони посетители годишно. От 1985 г. насам Ейлат има статут на безмитна зона – факт, който също привлича много туристи.

Независимо коя от двете дестинации ще изберете, отстъпката от 20% е валидна само днес, затова българските клиенти имат време до полунощ тази вечер, за да резервират полет с намалена цена и да посетят Израел още тази година. В обширната си българска мрежа от 43 маршрута към днешна дата Wizz Air предлага удобни полети между София и Тел Авив 4 пъти седмично и между София и Ейлат – 2 пъти в седмицата.

Тези, които искат да се възползват от изгодните тарифи на Wizz Air днес до Израел, но не са сигурни с кого ще пътуват, могат да използват услугата Flexible Travel Partner, която им позволява да си запазят няколко билета, без да е необходимо да посочват името на техния спътник – тази информация е нужна чак при чекиране.

*20% отстъпка се прилага за цените на самолетните билети, включващи всички данъци и задължителни такси, но без административната такса. Тази промоция се прилага на 31 октомври 2018 г. от 00.00 до 23.59 ч. CEST и важи само за полетите на Wizz Air до Израел при период на пътуване до 16 декември 2018 г. включително. Цената се отнася само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ.

**Еднопосочен билет, включващ всички данъци и задължителни такси.