„Мога там. Искам тук“ ще продължи да връща българи  от чужбина и през 2019 година

20.12.2018 г.
Инициативата „Мога там. Искам тук“ на TELUS International, която цели да връща талантливи българи обратно от чужбина, ще продължи и през 2019 г. Чрез нея компанията, която е водещ работодател в аутсорсинг сектора у нас, предлага на българите, живеещи в чужбина, кариерно развитие в България и пакет за релокация. Той включва 5000 лв., самолетен билет и съдействие при оформяне на документацията за преместване.
Вчера представители на компанията, която стартира „Мога там. Искам тук“ през 2017 г., посрещнаха стотици наши сънародници на летище София с топъл коледен подарък. Само за няколко часа в инициативата на Терминал 2 се включиха повече от 2,000 души, които споделиха емоциите от завръщането си в родината и получиха предложение да се завърнат у дома дългосрочно.
„Всеки от нас има приятели и роднини в чужбина, които вижда веднъж или два пъти годишно. Много от тях имат желание да се върнат в България и с нашето предложение за работа и пакет за релокация, ние от TELUS International помагаме това да стане реалност. Предвид успеха на кампанията през изминала година, решихме „Мога там. Искам тук“ да продължи да връща българи и през новата 2019 “, сподели Захарина Вецева, старши мениджър „Корпоративни комуникации и КСО“.
От старта на инициативата кандидатствалите българи, желаещи да се завърнат, са над 1,000, като наетите са 60.
Всички българи в чужбина, които искат да станат част от екипа на TELUS International през 2019 г., могат да го направят на сайта www.iskamstelus.com.

.
За TELUS International Europe
TELUS International Europe е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 5 500 служители на територията на 7 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), Корк и Дъблин (Ирландия), както и Манчестър (Великобритания). Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 35 езика. TELUS International Europe е горд член на семейството на TELUS International.
За повече информация: https://www.telusinternational.com/
За контакти:
Галина Генчева, старши специалист “Корпоративни комуникации”
Email: galina.gencheva@telusinternational.com
Телефон: +359 877 138 800