HONOR с предпремиера на HONOR VIEW 20 на CES 2019 – първият в света смартфон с 48-мегапикселова AI Ultra Clarity и 3D камера

8 януари 2018 г., Лас Вегас – Днес HONOR, водещият смартфон бранд, представи предпремиерно своя най-нов флагмански модел – HONOR View 20, на CES 2019. Смартфонът идва с премиум характеристики, сред които 48-мегапикселова задна камера с AI Ultra Clarity и 3D TOF камера, All-View дисплей и супер висока производителност на чипсета, дългоочаквана от най-взискателните потребители.

От създаването си HONOR регистрира изключителен ръст. През 2017 г. HONOR стана най-популярната онлайн марка смартфони в Китай и разшири присъствието си на световните пазари. Международните продажби на бранда се увеличиха значително през изминалата година, а от 7 януари 2019 г. броят на феновете на HONOR надхвърли 1 милион на отвъдморските пазари. С нова брандинг кампания през новата година HONOR работи върху изграждане на връзка между младите по цял свят и обединяването им в общност, в която те са насърчавани да споделят идеи и да преследват мечтите си. Досега на отвъдморските пазари има създадени 20 клуба HONOR и 50 събития за фенове, 10 милиона души са посетили клубове HONOR и са генерирани повече от 650 000 интерактивни публикации.

„Като водещ онлайн бранд, мисията на HONOR е да създава интелигентен свят, проектиран спрямо нуждите на хората, които се чувстват млади по душа – каза Джордж Дзао, президент на HONOR. Целта на HONOR е да расте и да достигa до нови пазари, така че да можем да осигурим несравними технологии, по-богати и по-разнообразни преживявания и изключителен стил на феновете по цял свят.“

HONOR View 20 – уникален флагман с премимум функции

HONOR View 20 е най-новият смартфон модел на компанията във високия клас, който включва премиум технически характеристики и уникални дизайн и стил от следващо поколение. Авангардният смартфон е оборудван с първата в света 48-мегапикселова задна камера с висока резолюция.

Елитната 48-мегапикселова камера се захранва от изкуствен интелект (AI) и прави невероятни снимки. Новият 48-мегапикселов AI Ultra Clarity режим може да комбинира множество 48-мегапикселови изображения в една 48-мегапикселова снимка, създавайки 48-мегапикселов супер кадър с превъзходна яснота на картината.

HONOR View 20 е оборудван и с усъвършенствана 3D задна камера, която може да сканира и разпознава обекти от реалния свят. Алгоритъмът за AI и 3D моделиране прави възможни поредица от полезни и интересни приложения – от това да направите тялото ви да изглежда по-слабо на снимки и видеа, до възпроизвеждане на игри с контрол на движение и изчисляване на калориите в храната.

Изключителна производителност с най-новите технологии

HONOR View 20 е първият модел, оборудван с подобрен 7-нанометров AI чипсет Kirin 980 с двоен NPU за чуждестранните пазари; технологията GPU Turbo 2.0, която значително подобрява графичните характеристики; и 4000 mAh батерия с опция за супер бързо зареждане (SuperCharge).

Чипсетът Kirin 980 е със 75% подобрение в скоростта на работа на едно ядро в сравнение с предишното поколение. В Kirin 980 е включена и технологията Mali-G76 GPU за подобряване на производителността с 46%. Значителното увеличение на производителността на HONOR View 20 е съчетано и с понижена консумация на енергия с 58%, осигурявайки революционен напредък в потребителския опит.

Поради голямата мощност, която изискват премиум спецификите на HONOR View 20, инженерите на HONOR разработиха иновативната технология NINE Liquid Cooling – високо ефективна система за течно охлаждане, която може по-ефективно да разсейва топлината при интензивна работа.

Авангардният смартфон е снабден и с 25-мегапикселова предна камера, интегрирана в дисплея. Иновативният All-View дисплей осигурява безпрепятствена гледка без ноч и зашеметяващо съотношение на екран към тялото от 91,8%.

HONOR View 20 е оборудван със специална техника, която позволява светлината да преминава и да достига безпроблемно предната камера. Инженерите на HONOR използват усъвършенстван държач с буферен дизайн за прецизното поставяне на предната камера под ултра-малка 4.5-милиметрова прозрачна дупка на екрана. Патентован спойващ материал е използван за дисплея, за да се предотврати навлизането на светлината, излъчвана от дисплея, в камерата, което прави възможно заснемането със смартфон на най-добрите снимки досега.

Джордж Дзао коментира още: „Моделите View на HONOR предлагат на потребителите революционна технология и топ производителност. С HONOR View 20 ние преместваме границите на това, което е възможно, при флагманските модели. Изключително се гордеем с View 20, красива комбинация от иновации, мощност и функции – смартфон, който е поредното смело доказателство за заслужено добрата репутация на HONOR и ангажираността на компанията към елегантен дизайн.

Следващо поколение при дизайна и естетиката

От гледна точка на дизайна HONOR View 20 е първият смартфон, който използва усъвършенствана нанолитографска технология, за да разработи невидима нанотекстура върху тялото на телефона. Четвъртото поколение нано-вакумно покритие и невидимата аврора текстура създават ярък и динамичен V-образен цветен градиент с блестящ ефект върху задния панел, разчупвайки традиционния дизайн на флагманските смартфони като форма и стил.

На CES 2019 HONOR обяви и нов фантомно син цвят за HONOR 8X, който разполага със стъклено тяло с 2.5D двойно текстура с решетъчен ефект, осигуряваща елегантен и гладък вид и усещане. От старта на продажбите си през миналия септември в световен мащаб Honor 8X е регистрирал над шест милиона продажби. Като цяло серията X вече има над 50 милиона продадени броя по цял свят.

Огромният успех на най-новите смартфон модели на HONOR и бързият ръст в популярността на марката се дължи на непрекъснатата всеотдайност на компанията да разработва революционни за индустрията иновации и дизайн, които продължават да печелят награди по целия свят.

За Honor:
Honor е водеща марка за смартфони на Huawei Group. В съответствие със своя слоган „За смелите“, брандът е създаден, за да отговори на нуждите на дигиталното поколение чрез интернет-оптимизирани продукти, които предлагат превъзходно потребителско преживяване, окуражават активните, насърчават креативността и дават възможност на младите да постигат своите мечти. Правейки това, Honor се наложи успешно като различния бранд, като демонстрира смелост да върши нещата по различен начин и да създава и предлага най-новите технологии и иновации на своите клиенти

За повече информация, моля, посетете:
www.hihonor.com
https://www.facebook.com/honorglobal/

https://www.instagram.com/honorglobal/
https://www.youtube.com/honorglobal