„Данонино“ с уникална промоция с добавена реалност

10 януари 2019 г., София. „Данонино“ предизвиква детската любознателност. Марката млечни продукти пуска на пазара нова уникална колекция от 16 магнита, разкриващи тайните на океана. Всеки промоционален магнит „оживява“ чрез т.нар. добавена реалност – сканиран чрез безплатното приложениe за смартфони Shazam специалният знак на всеки магнит активира интерактивно видео съдържание с любопитна и забавна за децата информация.

Магнит с животно от водния свят може да бъде открит във всяка промоционална опаковка „Данонино“. Промоционалната активност е продължение на дългогодишната кампания на „Данонино“ „Кажи ДА на детската самостоятелност“ в подкрепа на активното детско развитие. Предоставяйки млечен продукт за всеки ден и всяка закуска, „Данонино“ отделя внимание и грижа за разгръщането на детското мислене по пътя към откриване на света, изследване на природата и грижа за животните.

„Споделяйки визията на Danone. One planet. One health, ние не само предлагаме здравословни млечни продукти, но и се опитваме да предизвикаме любопитство у децата да учат нови неща с интерес“ – сподели Даниела Узунова, Изпълнителен директор на „Данон България“.

За повече информация за промоцията, моля, посетете: http://danonino.bg/ocean/