UDS – ефективен маркетингов инструмент за лоялни клиенти навлиза в България

UDS /United Digital Solutions – Обединени Цифрови Решения/ е комплексно решение за малък и среден бизнес В2С, включващо мобилно приложение и инструменти за оптимизация на бизнес процесите – средство за удържане и привличане на клиенти.
CRM системата (система за управление на връзката с клиентите) и мобилното приложение UDS Admin ви дават пълна информация за работата на вашата компания, както и ефективност при оптимизиране обслужването и комуникацията с клиентите.
Уникалното на UDS е широкият набор от възможности за взаимодействие с клиентите, обединени в едно приложение. UDS същественно съкращава пътя за комуникация между компанията и нейните клиенти, позволявайки на ползвателите да получават цялата информация за вашата марка на своите мобилни телефони.
Приложението е флагмански продукт на Global Intellect Service – международна компания създадена в Русия. За първи път излиза на пазара през януари 2015 г. Към момента е свалено от над 4,5 милиона потребители, преведено е на над 27 езика и се разпространява в 67 държави. На 02-03.02.2019 в Крокус сити хол, Москва се проведе ежегодния форум на компанията, където беше представена най-новата версия на приложението UDS 3.0 и редица предприемачи, вече внедрили приложението в своя бизнес, показаха резултатите, които са постигнали с помощта му.
Мотото на компания GIS за 2019 г. е „Благоденствие на предприемачите чрез възхищение на потребителите“.
UDS вече е достъпно на българския пазар. За повече информация и контакти – посетете страниците ни във Фейсбук и Инстаграм.

e-mail: ekaterina.dodova.uds@gmail.com
web: https://uds.app/
Харесайте ни https://www.facebook.com/udsbulgaria/
Последвайте ни https://www.instagram.com/uds.bulgaria/