Mars с нов директор за българския пазар

13 февруари 2019 г., София – Mars, световният лидер в производството на шоколадови изделия, дъвки и бонбони и храна за домашни любимци, има нов директор за българския пазар. Предраг Милинчич ще управлява всички дейности на компанията у нас. Той отговаря и за останалите клонове на Mars в региона – Сърбия, Черна гора, Македония и Албания.

Милинчич притежава значителен опит в хранително-вкусовата промишленост. Преди да се присъедини към Mars е работил за Coca-Cola. През годините е заемал различни позиции, свързани с управлението на продажбите, включително и директор „Продажби“. Милинчич познава отлично пазарите на Балканите и в Балтийския регион.

„Щастлив съм, че се присъединявам към българския екип на Mars. Вярвам, че заедно ще продължаваме да пренасяме добрите практики на компанията на местния пазар и да отговаряме на нуждите на потребителите“, коментира Предраг Милинчич, директор на Mars за България.

Освен с богат професионален опит, Милинчич се отличава с безспорни лидерски качества, фокус върху клиента и стремеж към постигане на високи резултати. Той притежава магистърска степен по мениджмънт от Sheffield University.