Сблъсък на поколенията тази седмица по FilmBox Plus

12 юни 2019 г., София. Тази седмица FilmBox Plus ще предложи на публиката две интересни класически истории. На 13 юни (четвъртък) зрителите ще могат да се насладят на впечатляващата игра на Хал Холбрук в драмата „Това вечерно слънце“ (‘’That Evening Sun’’), а на 15 юни (събота) – да се забавляват с Мерил Стрийп и Шърли Маклейн в „Поздрави от Холивуд“ (“Postcards from the Edge”).

Филмът „Това вечерно слънце“ разказва историята на Абнър Мийчам (Хал Холбрук), възрастен фермер от Тенеси, който е изпратен в старчески дом от сина си, но решава да избяга и да се върне в своята ферма, където да изживее дните си спокойно. Когато пристига обаче, той разбира, че синът му е дал мястото под наем на негов стар враг и семейството му. Новият собственик е алкохолик, лош съпруг и баща. Когато отказва да напусне фермата, възрастният мъж започва студена война с него. Зрителите могат да проследят драматичната история в четвъртък от 22:00 часа по FilmBox Plus.

Комедийната драма „Поздрави от Холивуд“ е базирана на полубиографичната книга на Кари Фишър, разказваща история за нефункциониращите отношения между майка и дъщеря. След като напуска рехабилитационен център Сюзън Вейл (Мерил Стрийп) се опитва да възроди актьорската си кариера, но разбира, че трябва да живее с майка си, Дорис Ман (Шърли Маклейн). Това се оказва голям проблем, защото Дорис е шумна, себична и се държи със Сюзън като с малко дете. Зрителите могат да се насладят на изпълнения с духовит хумор и трогателна откровеност филм на 15 юни от 22:00 часа по FilmBox Plus.