Dancing Stars официално премина в ефира на Нова

Световноизвестният формат на BBC Worldwide ще се излъчва в праймтайма на Нова два пъти седмично от средата на март.

Има ли “топла” връзка между ВИП Брадър и Dancing Stars?
За разликите и приликите между двата формата, за страстите на дансинга и емоциите в къщата, разказва Памела Андерсън в интервю за Нова ТВ.

Памела, вие напуснахте къщата на Вип Брадър и директно отидохте да репетирате за участието си в американското издание на Dancing Stars, как ви се отрази тази промяна?
ПА: И двата риалити проекта предлагат изключителни изживявания. Биг Брадър е шоу, в което можеш да срещнеш и да общуваш отблизо с непознати хора, а това е освежаващ опит особено за една много работеща майка като мен /смее се./ В България прекарах страхотно, срещнах се с толкова забавни хора, предайте специалните ми поздрави на Бони и Орлин. Но буквално на следващия ден вече трябваше да се настроя в ритъма на танца. Dancing Stars също е голяма тръпка. Това шоу е комбинация от състезателен елемент, в който е много важно да имаш силен дух, здрави нерви и воля за победа, необходими са голяма упоритост и труд, но основното е да участваш от сърце. Приликата с Биг Брадър е, че и в Dancing Stars най-важното е да бъдеш себе си, да не те е страх да се разкриеш и да обичаш да се забавляваш. А освен това и научаваш нещо ново, което е много зареждащо.

Кой е любимият ви танц?
ПА: Румбата е “моят” танц, защото е близка до темперамента ми, но много обичам да танцувам и валс по дълбоко лични причини и като казвам лични, това означава, че ще останат такива.
По принцип не съм особено добра танцьорка, но компенсирам с голямо желание. Като млада не можех да си позволя да ходя на уроци по танц и затова сега с Dancing Stars се сбъдна една моя мечта – да се уча да танцувам и то от най-добрите. На всички препръчвам да танцуват, защото танцът е страхотно лекарство срещу стреса, дори да си в лошо настроение, достатъчно е да направиш няколко стъпки в ритъма на музика и нещата започват да изглеждат различно. танцът е и начин да изразиш себе си, да бъдеш близък с партньра си, да направиш нещо красиво.

Какво ще пожелавате на вашите “колеги” в българския сезон на Dancing Stars?
ПА: Да танцуват, танцуват, танцуват. Да се забавляват и да заразят с настроението си публиката.

За контакти:

Елица Георгиева
Мениджър „Връзки с обществеността”
Нова Броудкастинг Груп
Тел: 02 805 00 26
Моб: 0887 981 844
E-mail: elitsa.georgieva@ntv.bg