Технически университет награди победителите от IV кръг  на CodeIT

11 март 2013, София. Доц. д-р Даниела Гоцева, зам.-декан на Факултет „Компютърни системи и управление”, Технически университет – София, връчи грамоти на тримата участници, показали най-добри резултати в конкурса по програмиране CodeIT. Победител в задочния кръг „Спринт“ е Александър Георгиев от София, второто място е за Енчо Мишинев, осмокласник в Математическа гимназия „Атанас Радев“ гр. Ямбол, а трети – Ивайло Странджев, един от претендентите за участие в големия финал тази година.

„Университетът ни се променя много и с гордост заявявам, че посоката винаги е насочена към инициативи, програми и обучения, които добавят стойност към образователния процес на студентите. С Мусала Софт, които организират конкурса по програмиране повече от 12 години, имаме дългосрочна продуктивна съвместна дейност. Общ успех е, че успяваме да
възпитаваме креативност, находчивост в светогледа на студентите, вяра в собствените им сили и възможност за качествено образование и професионална реализация в България.“ – сподели по време на награждаването доц. Гоцева.

Участниците получиха грамоти и награди, осигурени от организаторите на конкурса – Мусала Софт и от партньора – Технически университет- София.

Мусала Софт (www.musala.com) е водеща компания в сферата на софтуерните услуги. Компанията е насочена основно с експортен бизнес, като по-голямата част от клиентите и са международни мултинационални корпорации. Сред клиентите на компанията са големи международни компании (като DHL, Cisco, HP, IBM, OMV, SAP), държавни институции и малки и средни предприятия от България, Западна Европа и САЩ.

За повече информация:
Мусала Софт
Връзки с обществеността
Тел. +359 (2) 969 5821
pr@musala.com