Млад талант в билярда спечели 35 000 лева от Национална лотария

Тази седмица общата сума на раздадените парични и предметни печалби в предаването Национална лотария е точно 106 262 лева.

В първата игра по ред в предаването Национална лотария – „Щастливата монета“ тримата щастливци, които бяха изтеглени да премерят своя късмет и да си тръгнат с чисто нова испанска кола са Дилян Дилянов от с.Долно Шивачево, Трендафилка Атанасова от гр.Бургас и Добрина Кошерова от с.Ваклиново. Дилян започна неуверено своята игра, но накрая последните станаха първи и вече е горд притежател на нов испански автомобил. „Не очаквах точно аз да спечеля, емоцията наистина е страхотна. Благодаря на Национална лотария и пожелавам да всички да сбъднат мечтите си като мен“, сподели развълнувано след края на шоуто щастливецът.

Двама са щастливците, които вече се радват на своите моментни печалби от билета на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. Техните имена са Добри Добрев от с.Садиево, който получи чек за моментната си печалба от 5 000 лева, а Иванка Андонова от град София – 10 000 лева.

В играта „Сейфове“ две дами Нина Жечева от град Варна и Цветонина Халачева от Трявна застанаха пред сейфовете с възможност да си тръгнат с 40 000 лева печалба.
Цветонина в момента е оператор на шевна машина в шивашка фирма в Трявна. Тя започна играта си с отварянето на знак „Х“ и успя да натрупа 2 500 лева преди играта й да завърши.
Втората дама имаше по-голям късмет от нея. Нина е банков служител и тя бързо натрупа в своята сметка 13 000 лева при отварянето на сейфовете. Смелостта й в отварянето на куфарче на едно от момичетата на Национална лотария й се отплати двойно и нейната награда скочи на 26 000 лева. С тази сума първо ще заведе своето семейство на една хубава лятна екскурзия, а за останала част от парите ще реши допълнително.

От играта „Специален шанс“ тази събота в студиото лично от водещия Захари Бахаров печалба на стойност 2 000 лева получи младата дама Надежда Сакалиева от с.Еньовче.

За „MEGA JACKPOT”-а на Национална лотария 4-мата изтеглени от жребия за участие бяха Атанас Дженков, Георги Вацев, Елизабета Саран и Иван Иванов. С възможност да се прибере вкъщи със сумата от 180 000 лева тази седмица се оказа младият 21-годишен Атанас Дженков. В момента е безработен, любимото му занимание в свободното му време е билярдът. Определя себе си като добър играч, дори посещава турнири. Играта му започна уверено, първата си грешка направи на сумата от 15 000 лева, но реши да продължи и завържи своята игра на сумата от 35 000 лева. Спечелената сума мечтае да вложи за закупуването на собствено жилище.

Всички останали късметлии от играта можете да видите на www.7777.bg

Ако и вие искате да сте на мястото на печелившите е нужно само да си набавите билет на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. Очакват ви много парични и страхотни предметни печалби!

Сега имате възможност да опитате своя късмет и с билета „Сделка или не“. С него може да се радвате на награди от 3 до 100 000 лева, като освен това се крие и участие в жребиите за Специални телевизионни игри „Сделка или не“ за 500 000 лева и 1 МИЛИОН лева.

Най-новото попълнение към билетите на Национална лотария е билетът „Лото+“. В него ви очакват печалби от 200 000 лева, 100 000 лева, 50 000 лева и това е само черешката на тортата, защото общите печалби в него са за 5 660 000 лева.

Допълнителна информация за „Национална лотария“:

Предаването „Национална лотария“ с водещ Захари Бахаров се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова телевизия. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на Национална лотария –„Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“, да спечелят „Участие в жребиите за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта www.7777.bg или на телефон 0700 42 100 (телефонът е без добавена стойност) и да стискат палци да бъдат изтеглени.

Билетите на Национална лотария („Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“,“ Сделка или не“ и „Лото+“) могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Globul, Germanos, Internity, Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, ЕКО и SNG, касите на Easy Pay и Fastpay, GlobalNet, Net1, CrediTour, T post, Булсатком, SDI брокер и FACTOR I.N.