Бизнес Networking, организиран от JCI Варна

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш“ Франк Лойд Райт
JCI Варна има удоволствието да Ви покани на събитие за създаване на бизнес контакти. Мероприятието има за цел да събере на едно място стартиращи предприемачи, професионалисти от различни сфери и утвърдили се бизнесмени. В една приятна обстановка те ще имат шанса да обменят опит и идеи, да обогатят кръга си от познати, да създадат нови приятелства. Този вид събития са често считани за една от най-добрите форми за намиране на контакти, надеждни партньори, клиенти и приятели. Всеки един участник ще създаде бизнес контакт за 4-5 минути, разменяйки визитка и представяйки себе си. След разговорите всеки ще има възможността да продължи комуникацията си на коктейл, организиран от JCI Варна.
Гост-лектор на събитието ще бъде г-н Петканов, регионален представител на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, който ще представи какви са възможностите за развитие пред българските компании.

Детайли за събитието:
Дата: 14 април 2014 г.
Начало: 19:00 ч.
Място: Х-л „Аква“, ул. Девня, 12 А
Такса за участие: 10 лв

За да участвате на JCI Business Networking е необходимо да се регистрирате. За повече информация посетете сайта на събитието: http://networking.jci.bg/

JCI България е международна неправителствена организация обединяваща млади, амбициозни и активни хора от цял свят. Организацията работи по проекти свързани с бизнеса, социалните и културни дейности, международната дейност и обученията – една своеобразна школа, която превръща своите членове в изключителни професионалисти, успешни предприемачи и дейни лидери, като им дава възможност да разширят мирогледа си, докато променят света около тях. Организацията е създадена през 1944г, в щата Мисури, САЩ и към момента има представителства в над 115 държави. В организация членуват хората с идеи, за които креативността не е просто дума. Те създават и надграждат над вече създаденото. В България JCI съществува от 2010 година с локални секции в София, Пловдив и Варна. До момента има установени взаимоотношения с БТПП, Уницеф, Президентството на Република България, AIESEC, СУ, ВУЗФ, големи компании от сферата на бизнеса, както и редица неправителствени организации.