Deloitte и Луксофт представят DBoard

София, 15 юли 2016 г. – Deloitte Люксембург и Луксофт, водещ доставчик на иновативни IT решения за клиенти в цял свят, обявиха старта на DBoard – нова уеб-базирана платформа. Тя предоставя на клиентите на Deloitte дигитална среда, чрез която в реално време да получават цялостен поглед върху проектите си. DBoard е разработена така, че да подсили потребителското преживяване в професионалните услуги, както и да осигури за клиентите постоянен достъп до инструментални панели, отчети по проекти, данни и документи.
„Успоредно с предоставянето на анализ за оптимизиране на бизнес решенията, чрез DBoard осигуряваме за клиентите си и ежедневния контрол на поддържащите функции. DBoard е проектиран според специфичните нуждите на нашите клиенти и предлага широка гама от възможности, когато е необходимо да се синхронизират различни функции.”, пояснява Венсан Гуверньор, директор „Съдружници, клиенти и пазари” в Deloitte Люксембург.
Първоначалното анонсиране на DBoard е насочено основно към мениджъри на активи, както и към световни мрежи, обслужващи активи и банкови операции. Новите функции и приложения вече се съобразени с нуждите и на други финансови сектори. Платформата се хоства в Люксембург.
Сътрудничество и взаимодействие
Луксофт бе избран за партньор в този проект заради утвърдения опит в разработването на дигитални технологии, както и поради съществуващата технология за визуализация на данни Horizon, която е катализатор за подобни проектни ангажименти.
Horizon – иновативното решение на Луксофт за визуализация – успоредно с гъвкавия подход при изпълнение на проекти гарантира и успешната разработка на приложението в кратки срокове, според променящите се изисквания на потребителя.
„Горди сме, че изборът на Deloitte се спря на нас и че ще допринесем за развиването на цялостната им визионерска дигитална среда. DBoard като иновативна дигитална платформа предлага неосезаем потребителски опит”, каза Пиер Кастань, изпълнителен директор „Финансови услуги” в Луксофт. „DBoard е фактор, генерално променящ условията в сектора. Платформата предоставя на клиентите оптимална стойност като стъпва на стабилната опора на технологията Horizon за улеснено и опростено ползване. DBoard променя напълно парадигмата по отношение използването на данни от клиенти в бъдеще. С прилагането на модерни технологии платформата подобрява потребителския опит, предлаган от Deloitte.” – допълва Пиер Кастань.