Годишни награди на Tез Тур България

Снощи, на 13.09.2016 Тез Тур България представи своите Есенни и Новогодишни програми на Презентация-коктейл в София Хотел Балкан.
На събитието присъстваха над 150 туристически агенции – партньори на ТЕЗ ТУР.
Откриването направи г-н Петър Андреев – изпълнителен директор на Тез Тур България. Той благодари на всички за активните продажби за изминалия сезон, който беше доста динамичен в унисон с международната обстановка.
След това бяха представени Есенните програми на Тез Тур, като кулминацията беше награждаването на агентите, реализирали най-много продажби по чартърните програми за О-в Крит, Анталия, О-в Сардиния и О-в Родос. Те получиха награди от Тез Тур съответно – почивка за двама на О-в Крит, почивка за двама в Анталия, почивка за двама на О-в Сардиния, почивка за двама на О-в Родос.
Последваха презентации на традиционните програми на Тез Тур за почивки в Анталия, Египет, Крит, както и новите програми от тази година за Тенерифе и Сардиния. Разбира се неразделна част от презентацията бяха и екзотичните дестинации като Мексико и Дубай. За финал гостите бяха запознати с предстоящите Новогодишни програми за Флоренция, Кипър, Дубай, Тунис, Куба, Доминикана, като специално внимание беше отделено на най-новото предложение за посрещане на Новата година в Москва и Санкт Петербург.
Гостите бяха изненадани и с томбола с много рекламни подаръци.
Презентационната част беше последвана от коктейл, на който екипът на ТЕЗ ТУР сподели идеи и приятни емоции с гостите си.