Събитие IT сблъсък: Developers vs Managers на 11 октомври

Трябва ли един мениджър да може да коди?
Необходимо ли е един програмист да работи върху социалните си умения?
Отговорите на тези въпроси, както и на други митове и легенди ще бъдат аргументирани на първото издание на IT сблъсък: Developers vs. Managers

Събитието ще се проведе на 11 октомври, регистрация от 18:30 ч., Студио 5 на НДК. Входът е кръглата сума от 8 лева.
IT сблъсък е уникален за България формат, чиято цел е да постави под дискусия някои от най-наболелите проблеми в софтуерната индустрия у нас. Организатори на събитието са The Business Institute и българската бордова игра Developers vs. Managers.

На импровизиран „боксов ринг“ ще бъдат поставени в епичен сблъсък едни от най-изявените специалисти в IT бранша в България. Победителят в тяхната битка ще бъде определен от специално подбрано за целта жури.

В отбора на мениджърите се включват Александър Бонев и Николай Тодоров, senior мениджъри във Vmware. Отборът на програмистите е представен от Симеон Попов, software developer в Delasport и Валентин Гелински, software developer в Abalta Technologies.

Победителят в битката Developers vs Managers ще бъде определен от специално подбрано за целта жури, съставено от Николай Тодоров, управляващ партньор в Accedia, Андон Симеонов, Bulgaria Country Manager в SoftServe и Любомир Аламанов, управител на SiteMedia Consultancy. Водещ на събитието е Цветослава Кьосева, вицепрезидент в Methodia.

След сблъсъка на представителите на ИТ индустрията гостите на събитието ще имат възможност да се включат в разиграването на първата българска ИТ бордова игра – Developers vs. Managers.