„Депозити с бъдеще“ спечели международно признание с обновения си уебсайт

София, 31 октомври 2016 г. – Интернет страницата „Депозити с бъдеще“ на БНП Париба получи специално отличие от Международните награди за уеб дизайн CSS Design Awards. Журито оцени високо наскоро обновения уебсайт www.deposits.bnpparibas.bg за приложените творчески решения, функционалност, ползваемост и съдържание. Резултатите определят сайта като отличен в категория с много силна конкуренция.
Платформата предлага откриване и управление на първите в България изцяло онлайн банкови депозити, предназначени за клиенти, които предпочитат да управляват спестяванията си без да посещават банков салон.
„Престижната оценка на CSS Design Awards затвърждава позицията на БНП Париба като модерна финансова институция с фокус върху новите технологии. Онлайн платформата „Депозити с бъдеще“ премина през цялостна дигитална трансформация, за която се доверихме на надеждни партньори. И споделяме с тях гордостта от признанието за новия облик на сайта, резултат от партньорството ни с уеб агенция Despark, ангажирана с дизайна, цялостната дигитална стратегия и HTML кодирането, и с екипа на Consorsbank, отговорен за разработването на софтуерните решения по изграждането на сайта и за неговата поддръжка.”, сподели Роман Романов, мениджър „Бизнес линия Депозити“ в БНП Париба за България.
Новият сайт е изграден с фокус върху подобреното потребителско преживяване. Откриването на нов депозит онлайн е оптимизирано до процес в няколко лесни стъпки. Динамичният флат дизайн допринася за интуитивно възприемане на визуалното съдържание и е съобразен със съвременните тенденции в уеб дизайна. Съдържанието на платформата е организирано по начин, позволяващ бърз и лесен достъп до важна за потребителя информация. Депозитният сайт е оптимизиран на първо място за работа през мобилни устройства (mobile first).
Повече за наградата: www.cssdesignawards.com/sites/bnp-paribas/29226/