PressBox.BG предоставя безплатно публикуване на прес съобщения и рекламни статии от компании, PR и Маркетинг агенции, не правителствени организации, общини и държавната администрация.

Качвайки Вашето съобщение, имате възможност да илюстрирате думите си със снимка или лого до 1 МB, което определено ще подсили ефекта на текста. Желателно е снимката да е хоризонтална, за по-оптимално разположение на страницата. При отсъствие на снимка, автоматично излиза темплейт.

Може да качите Вашето съобщение директно, чрез съответната фирма, или да го изпратите на info (AT) pressbox.bg. За публикуване на информация не се изисква регистрация. Абонамент за актуално постъпилите материали се осигурява чрез RSS четeца на PressBox.BG.

 Условия за ползване на ресурсите:

Условията за ползване на безплатния ресурс са синхронизирани с добрите практики за работа в уеб пространството.

Потребител е лице, което е качило в PressBox.BG информация през формата, или информацията е изпратена на info (AT) pressbox.bg за публикация.

Потребителят може да изиска корекции на вече публикуван текст чрез посочения мейл, като екипът на  PressBox.BG ще откликне до края на работния ден.

Екипът на PressBox.BG си запазва правото да свали вече публикувана и да откаже публукация на статия с очевидно оскърбително или подвеждащо съдържание, порнографски материали.

Потребителят носи отговорност са предоставената информация, реклама, лого, снимка.

PressBox.BG си запазва правото да променя дизайна и функционалността на сайта, без предварително уведомление, както и да експонира рекламно съдържание.

При възникване на технически трудности в процеса на експлоатация, PressBox.BG не носи отговорност за пропуски и щети.

Екипът на PressBox.BG декларира, че не събира и не търгува с информация, предоставена от Потребителя.

За сигнали, предложения и въпроси: info (AT) pressbox.bg

.